Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg 12 környékén megy Ki Zé!
Szerintem én 13 környékén megyek ki és Zoli engem megvár
Meg most ott idétlenkedünk
Ahogy Zéé benéz ide..vagy hazamegy a melóból avgy enmtom...fixálva elsz..szal olvasgass be majd
ha már fix az időpont írj már légyszi oksam?:D
Attól függ, hogy Zéé hányra megy ki...csak az a baj, hogyha délben indulunk akkor vagy 1 óra mire beérünk...későn fogunk hazaindulni...de minden Zéétől függ...ha ő egyre megy ki akkor mi is..ha 11-re akkor mi is
Ez nem így megy....estig döntsd el..nem holnap kapkodunk mikro felkelek, hogy akkor jössz-e vagy nem
Figy ha nem esik az eső, ha kijózanodok és anyám ad zsét benzinre akk mek:) De rajta leszek az ügyön:)
Szia! 4500ft.
mittomén megebédelnénk és utána indulnánk Bagamérbul
hát jobb lenne ha nagyon-délben indulnátok:s mer az a helyzet h aszongya fater hogy most ott kéne lenni. de ha délelőtt ottvagyok és délben eljövök veletek az még lehet belefér...
Sztem 11, dél körül
énismegyek:D csak szóljatok h mikor indultok...kb délelőtt jösztök vagy délután?
Na...úgy néz ki, hogy én meg Zoli haverom megyünk...Roli ha jössz szólj estig...Zééé te meg írd le, hogy hányra
Sztorno...találtam itthon...már csak a méretnek kell jónak lennie
Nincsen egy zéger gyűrűtök otthon? olyan 1 centis kb...nem tom pontosan mekkora
Kötsög..hívtalak..bacol felvenni..mai motorozás sztorno...holnap tanki...JÖNNÖD KELL..ha sikerül zégert szerezni Zolinak addig akkor ő is jön sztem....bár ma azért nem jön motorozni mer' hideg van
Na geccóóó változott a helyzet A motor majdnem tele, lett egy kis pénzem is..szal ha valaki jön velem holnap innen a közelből, akkor megyek tankira Zééé.. hányra mész ki?
1 tank benzin nekem most soook..hétfőn bulizni keeell
ezt láttátok már! fasaz kis videó az EC-ről! sokszor rajta vagy te is!
király az idő,esik és esik...de azért holnapra álljon el!

http://youtu.be/IUCyGTWzxtU
1 tank benzinből kijössz oda vissza te fijúú, én tuti mennék otthon lennék, de 1 óra múlva indulunk balatonra
Egyedül? Ááá nem..haverom nem hiszem, hogy jönne most mert ma 2x is leesett egy zéger a kuplungnál.. Na meg lóvé....hétfőn haverom szülinapját ünnepeljük..kell a lóvé piára... Majd legközelebb...
Ne hajj meg! Gyere inkább a tankira, majd alkeszkocc este!
Ha hal kifele az emberiség...én motoron halok meg
Mikor? Ha a többieknek már tolni se lesz erejük?
Én akkor is motorozni fogok
Ez annak a jele, h ki fog halni az emberiség.