Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elolvastam a hozzászólásokat, nem túl bíztató ez az egész...
Na ez az. 12 millió egy ilyen szar, és derecskén ezt használják a gazdák.
érdekes
ilyenről én se hallottam még
van ilyen genyós ágyú..a debreceni egyetem tanulói fejlesztették ki...
mivel lövik amugy a felhőt? nem ismerem az eljárást
Elv mindent szétbombáz az a szar.
na akkor úgylegyen az jelenleg engem se érdekel itt milyen lesz
Hát a létaiak is meg itt a környéken arra gyanakodnak. hogy eddig mindig onnan kaptuk az esőt idén meg erre nem volt egy normális eső:SS
belefosok a Balatonba... csak legyen már esőőő..a Balatonon lehet jó idő..az nem rédekel..de itt szakadjoooon
siófok
hát mi is imádkozunk a jó időért eléggé változó dolgokat jósolnak ezek a netes előrejelzések. meglátjuk
szopjanak le azt dugják fel a seggükbe az almájukat..mki meg öntözhatünk ortrba-szájba millió liter benzinnel, mert azok szétbasszák a felhőket... de debrecenbe akkor hogy van eső?
Boglár, Te?
Létezne?
háhá énis te melyik részére?
Faszom derecskeiek miatt nincs erre eső mert szétbombázzák a felhőket, hogy ne verje el a jég az almafákat. És már elvileg ilyen kis távolság alatt nem áll össze normálisan.:S
á hülye vagy te, legyen 30 fok, megyek szombattól nyaralni
mostmár melegedjen a Balaton...
elhiszem...mindenhol esik basszameg csak itt nem ahol kéne mondjuk most dörög..remélem éjszaka esik avgy 100mm...de jó is lenne....nem kéne holnap genyóznom..na meg egy jó ideig
debrecenben akár hiszed akár nem leszakadt az ég 3-4 között, úszott minden ma
lehetne pedig...holnap árasztunk ha nem esik...elmegy megint vagy 20 liter benzin...fasz kivan
én majd holnap meg azután, remélem nem lesz eső
Na látom segítettek... Én motorozni voltam
Köszöntem
nagyon egyszerű, itt egy sematikus ábra //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
és a perforált csövet teljesen a csatlakozásig, vagy kell egy elválasztó lemez is bele? Fémmel dolgozom tehát ez nem okoz gondot, csak nem tudom hogyan kell elképzelni a dob belsejét.