Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! nincs véletlen valakinek felesleges,gyárinál erősebb kontraszt/nyomó rugója minarelli blokkos robogóba eladó?
persze tegnapra kellene
na ez érdekelne engem Zé bátyó! írj már egy irányárt erre
ez hátul dobfékes?
Hali skacok! gumik,1 db első 21-es, hátsó 18.-asok 100,110,120 méretben egyiknek sincs letörve a bütyke!
Sziasztok! Tudtok valakit Debrecenben vagy a környéken, aki csinál összekötőcsövet (normális áron)?
jóó, holnap itthon leszek 6tól, csak ma verettük neki igen rendesen az utakon, bár cseppet vizes volt
1 van
Zé! múltkor említettél itt valmai levegős minareeli blokkot! írj már valami infót! állóhengere,levegős vagy fekvő? komplett?mi pénz? lehet faragnék ha jó a blokk nekem! asszem azt írtad új! majd írj,mert telón nem értelek el! köszi!
Cső Gabi! Gumi ügyben kerestelek, pércsen jártunk aztán mondom beugrom...hívtalak, meg voltam nálad..muterod mondta, hogy biztos még dolgozol..majd ha legközelebb arra járok
Nincs kettő véletlen mert én is vennék 1-et?
királyság lenne!
nabazzeg..én meg régen egy simóval ynomtam...vagyios mikor mivel..de általában simóval...
igeen:D egy kicsi piros romet pony, előttem pedig fater ment hol egy babettával, hogy a fehér hondával:D így jártuk a falut:D
Yamaha sr 125? az postás motor nem? amúgy nem hiszem, hogy láttalak..max nagyon régen...vájámá..volt itt pár éve egy gyerek egy piros kismotorral, és mindig az apjával motorozott...meg néha a muterjával...aztevótááá'?
sőt lehet hogy már láttál is régebben:D első motorom egy piros romet pony volt, 2. egy fehér honda px(olyan pedálos féle), 3. egy piaggio free nagykerekű robesz(zöld), 4. fekete yamaha sr125...a többi már debrecenben volt:S
Nagyfaterodat vágom...ma is láttam a szőlőnél.. szerintem faterodat is vágom...de téged nem...
hallod annyi rokon van bagamérba besírsz xD apám Silye Imre, nagyapám is Silye Imre(ő minden áldott nap egy 3kerekű benzines rokkantkocsival penget ki a szőlőbe:D) meg sorolhatnám:D
Mennymáafaszba.... Nem, hzogy csak jársz ide de még a nagyszüleid is itt laknak és én nem ismerlek? Hol voltál te eddig vazze Silye Andika rokonod?
régen mikor még nem volt jogsim és nagyszülőknél tartottuk az összes motort bagamérban , istenem mennyit jártuk az otani erdőket:D és most olyan fura hogy ti is pont ugyanezekről az utakról beszéltek:D már nem voltam arra amióta megvan a jogsim/debrecenben vannak a motorok:S
Máma
Jóvan.. Szójjá' ha fent lesz az enduró szett
majda vámospércs bagamért mutasd meg nekem
ja... ma találtunk egy utat Bagamértól teljesen ábrányig..és csak avyg 10km