végre voltam kint a tankin,most vasárnap,kerültem egy cimbim motorjával utoljára az ec-n voltam krosszozni...semmi kondim nincs lightosba mentem 4kört...
és beszéltem Laciékkal(akik szervezték az ec-t) és mondták,hogy 2 versenyt is szeretnének csinálni!egy külön csak a krosszpályán,krossz házi verseny és még egy másik alkalommal egy csak endurót egy új útvonalon! én mondtam,meg akik kint voltunk,hogy támogatjuk,remélhetőleg lesz is!de majd csak ősszel!
Sziasztok! Bocsi, hogy itt vauzok nem motortémában, de gyönyörű amerikai stafforshire terrier kiskutyáink születtek, melyeket eladásra kínálunk. További képek facebook-on vagy e-mailben, érdemes megnézni. Szülők helyszínen megtekinthetők. Érdekődni itt, e-mailben (cicud@freemail.hu), vagy facebook-n. I.á.: 30e Ft. Köszönöm
1.kép nagypapa 2.kép kicsik 3.kép anya 4.kép apa
FIGYELEM emberek! van a FB-on egy csoport Debreceni Lovasok néven (én alapítottam ) már elég sokan összegyűltünk, ha valakinek van kedve csatlakozzon!:) nem csak debreceniek vannak a csoportban a környező településekről is vannak emberkék. Most csütörtökön szervezünk egy nagyobb kaliberű összejövetelt a józsai tesco-parkolóba, természetesen mindenkit szívesen várunk a csoportból:)
ott könnyebb megdumálni azt is hogy ki, mikor, merre megy motorozni és könnyebben szerezhet magának útitársat is:)
áhoj tessvérek:D
és beszéltem Laciékkal(akik szervezték az ec-t) és mondták,hogy 2 versenyt is szeretnének csinálni!egy külön csak a krosszpályán,krossz házi verseny és még egy másik alkalommal egy csak endurót egy új útvonalon! én mondtam,meg akik kint voltunk,hogy támogatjuk,remélhetőleg lesz is!de majd csak ősszel!