Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre voltam kint a tankin,most vasárnap,kerültem egy cimbim motorjával utoljára az ec-n voltam krosszozni...semmi kondim nincs lightosba mentem 4kört...
és beszéltem Laciékkal(akik szervezték az ec-t) és mondták,hogy 2 versenyt is szeretnének csinálni!egy külön csak a krosszpályán,krossz házi verseny és még egy másik alkalommal egy csak endurót egy új útvonalon! én mondtam,meg akik kint voltunk,hogy támogatjuk,remélhetőleg lesz is!de majd csak ősszel!
nem alakítunk Debreceni Vaslovasok Enduró Team-et? olyan még ugy sincs
gáz
áhh több ötletem nincs de ha be is rozsdásodna a vasló akkor ott a Hamöráááájt!
ne bolondozzá má amúgymegnemis
Vót mán, nem kell többet. Egy kiadósabb ugratásnál összehajlott kissé középen a váz
ajánlani tudom neked a simson swarbli-t aliasz "vaskoca"
Van ismerősöm érdekelné pár darab..Ha kínai vendéglője van az gáz?
Éétem, akkor a 2 nem 1.
Jó sok errefele a vaslovas.
Lehet én is valami vaslovas leszek ezután.
Nem tucc valami fasza rozsdamentes lovat?
Faszbukon még mindig fent van. Vaslovasok Debrecen a neve és Tomi alapította.

Úgy látszik van még azon kívül vagy 8db.
Jóféle kis kutyák, az a baj h rövid időn belül elfogyasztanák azokat, akik most velünk élnek
A múlt évben debreceni Vaslovasok voltak nem?
Sztrítrészer motoros csapat ha jól emléxem.
Sziasztok! Bocsi, hogy itt vauzok nem motortémában, de gyönyörű amerikai stafforshire terrier kiskutyáink születtek, melyeket eladásra kínálunk. További képek facebook-on vagy e-mailben, érdemes megnézni. Szülők helyszínen megtekinthetők. Érdekődni itt, e-mailben (cicud@freemail.hu), vagy facebook-n. I.á.: 30e Ft. Köszönöm
1.kép nagypapa 2.kép kicsik 3.kép anya 4.kép apa
FIGYELEM emberek! van a FB-on egy csoport Debreceni Lovasok néven (én alapítottam ) már elég sokan összegyűltünk, ha valakinek van kedve csatlakozzon!:) nem csak debreceniek vannak a csoportban a környező településekről is vannak emberkék. Most csütörtökön szervezünk egy nagyobb kaliberű összejövetelt a józsai tesco-parkolóba, természetesen mindenkit szívesen várunk a csoportból:)
ott könnyebb megdumálni azt is hogy ki, mikor, merre megy motorozni és könnyebben szerezhet magának útitársat is:)
áhoj tessvérek:D
Fasza, mehetünk este a tankira!
hat itt debrecenbe egesz nap esik szinte. Szerintem most korul allt el .
Na húzás...de el kell szomorítsalak...ez nem eső...ez csak arra volt jó, hogy ne menjünk ki....most itt nem esik..már vagy egy órája
tegnap énis voltam gurulni párat mikor kisütött egy kicsit a nap. hát kurvajó most menni:D
úgylátom ez egésznapos lesz:S
itt a varva vart esod bazze, en meg mehetek busszal dolgozni :(
na..csináljuk..hátha lesz itt egy kis eső végre...
sztem jó ötlet

egyébként nagyon kéne már motorozni
át kéne telepiteni a balaton déli partjára az összes ilyen ágyut
mit szoltok?