Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó az üzleti érzékem
hülyevagy? az 3-4 ezer
hát remélem, he, tudod mit? inkább tankold teli 1x a motorom, na mit szolsz?
majd kapsz érte vagy 4 liter sört...úgyis ideje lenne medencézni ah jó idő lesz...majd ha ahzagyüssz a nyaralásból..hátha ddigra jó lesz az idő
majd lesörözzük
észrevettem..rájöttem...nem baj..dehoyg baj
melyik-e? amelyik a tieden volt? lehet kéne..de pénzem nincsen...vagyis van de kell berugóra...esetleg ha később odaadhatnám
jacek felvettelek fácánbukon énvoltam a silyeádám..:) rem nembaj
nem kell egy első crossgumi? 1000ért a tiedé
Fiúk....nincs-e valamelyikőtöknek egy berugó karja ami jó lehet a DT-re? ma akartam venni egy RX-ét , de nagy volt rá...esetleg másfélét is megpróbálnék azt megvenném ha jó...
Szevasztok heeee! Enduró-enduró...már vígem van..ma is egész nap enduróztunk...fákjeee
jah, bocsánat főnök menjünk augusztusba is erdélybe Vége fele jó volna
amúgy most is kurvajó a pálya:D tegnap voltam kint...
Enduroszezon nonstop van
majd ősztöl beindul az enduro szezon aztán mehetünk majnem midnen hétvégén tankira, ott majd megismersz sok enduróst, sokaknak nicns is netük, vagy nem nézi a fórumot, facebookot
és mint azt már mondtam csütörtökön 6 órakor gyülekezünk a Józsai Tesco parkolóban, úgy tűnik leszünk elég sokan. akinek van kedve jöjjön nyugodtan:) legalább megismernélek titeket is, sajna még egy endúróssal se barátkoztam össze:S
alakítsatok:D bár amúgy amit én alapítottam FB-n ott van mindenféle típusban motoros:) csak kevés köztünk az endúrós:( azért gondoltam hátha csatlakozna valaki lenne már egy kis hozzám illő társaság is:D
csak legyen megint ilyen a nevezés h. amatőr is indulhasson, ott a helyem
szerintem egy fasza EC.-t is kalkulálhattok!
Robi
. .
készlet
Az első cross kerekemen ma cseréltem gumit egy újabbra, nincs lehegyesedve a bütyök rajta, 3000ért vettem, annyit megért sztem
meg télen is egyet, csak úgy a küzdelem kedvéért
megmondhatod h. mi is támogatjuk, de szeptembertöl szervezzék, augusztusba semmiképp