Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és az eredeti árhoz mennyi jött még plusszba? vagy hogy van ez, gondolok itt postaköltség vám ilyenek, vagy ez függ az ártól is?
oszt fasza? ha nem sajnálnám érte a pénzt én is vennék rá...de minek? úgyis összetörik berugót meg nem találok csak ilyen 7 ezer környékén..8-ért már itthon is veszek
megjött az led index egyenesen hongkongból, 7 nap alatt nem rossz idő, van mikor magyarországon nem jön meg vmi ennyi idő alatt
én is kaptam :)
azzbiztos!
Küldték a debreceni srácok,hogy lesz egy Tankishoz hasonló krossz buli Újszílváson... akit érdekel,a plakáton szerepel minden,telefonszám is a bővebb felvilágosításhoz!
majd 1x jól megjárod, de ne legyen igazam
Pedig szoktam
sose motorozz csizma nélkül
Köszönöm jól bár a jobb bokám kapta melós szandiba képzelheted éhgyomorra
igen és friss műszaki
Hogy egy kicsit vigasztaljalak, örülj hogy a dokival estél és nem valami műanyag dobozzal, mert akkor most fél motort keresnél. Te jól vagy egyébként?
Szia, mi történt? pedig új gumijaid voltak most, mi?
Jó estét! Csütörtökön reggel megtörtént a várva várt bukás Dokival ! jobb oldali lábtartó letört és a rugóját az istennek se találtam meg elpattant egy másik bolygóra honnan szerezhetek tud segíteni valaki
jójó, augusztusba visszatérünk erre a témára is, meg az fcr karbira is
én is meg járattam a gixit!
Fuhúú..durva kis karikát mentünk megint :DD Bagamér-Vámospércs-Haláp-Hárma​shegy-Haláp-Vámospércs-Bagamé
r​..odafele CSAK földúton...röpke 60km....hazafelé csak betonyon..röpke 20km...
kössz szépen az infót! én most megyek el külföldre,pár nap múlva jövök! érdekelni fog a dolog,havernak is kéne egy. Hétvégéig ráér a dolog?
igen van is 2100 a letépő és 2000 az átlátszó
letépő fóliát tudsz hozzá? és a sima átlátszó az mennyibe fáj?
a sötét 2800píz
nem látszódik a szemed ezekben. a króm 4000 a hz logós 6600 ez kék alapon van és kivűlról még látszódik benne a HZ logó ami szürkés
nem sok lóvém van rá,jobb lett volna most valami protektoring, de a lencse fontosabb,mert nagyon rajzanak a muslicák!
http://www.sportmotor.hu/motor...
azt hittem hogy a szivárványos szó alatt ilyet értenek!
Me' bankot rabolnyi mícc?
Ha van valami okosság szójjá' mé nyekem is e!