Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvan te soknevű, elfelejtettem perpill hogy kell híni.
Hülyén fogalmaztam...arra céloztam , hogy írná, hogy szeretnék ebzsélgetni, vagy jó lenne megismerni pár motorost akivel dumálnánk, gurulgatnánk..semmit nem írt, csak hogy neki ez meg ez van...hát jó Amúgy meg Jacek nem jocokah
Már nem azért de ott van hogy "Hali mindenkinek" Vagy te mit szeretnél, terítsen eléd vörös szőnyeget és Jocókah császárnak nevezzen?
hát új háwer vagy nem új háwer....üdvözölne vagy valami....csak közöltre velünk ezt az információt én meg mondtam, hogy jó..elhisszük...
aki nem endurós azt már nem is szereti lehet ugy van vele
Helló Nyúlszáj!

te paplanszájú... hát így kell üdvözölni az új havereket..
Hali emberek! Van itt egy két gumi! Első Dunlop80/100/21 Dunlop110/100/18, Mitas120/90, Michelin100/100, Mitas100/100
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
barátinak tűnik... valaki akart drz-t...nekik linkelem
elvileg a mitas e-09 jó....azt sztem próbáld ki..nem is drága
fene pedig ez az enduro2-est le kell cserélni mert veszélyes vele menni közúton is meg terepen is:S nem lehet dönteni mert kicsit mélyebbre megyek kicsúszik, terepen meg alapból összevissza jár tőle a motor hátulja, NO tapadás
igen..a weboldalon is meg a boltban is próbáltuk
próbáltátok már ezene az r17.hu-n is?:S
nem tudnak hozni..nincsen raktáron és nem tudnak rendelni, emrt nem hoznak már be magyarországra..haverom most akart venni ilyet, feljártunk az összes boltot, felhívtuk, e-maileztünk...de nem..sehol nem tudnak hozni...
nagyon fasza aszfalton is...aszfalton is nagyon jóó...ledöntöm akár meddig...nem csúszik meg...nagyon jó...terepen is a legjobb az enduró gumik közül amiket próbáltam..persze nem egy krosszgumi...de közel áll hozzá
és egy ilyennel mennyire lehet aszfalton közlekedni?:S
Én megtaláltam a számomra tökéletes gumit : EZ ...csak már sehol nem lehet kapni....kár..peidg legközelebb is ilyet vettem volna
sajna én is ezt tapasztalom, de gondoltam bennem van a hiba
szerintem ez a gumi egy nagy szar....semmire nem lehet használni...mint az ilyen gumikat általában...se földútra nem jó, se betonra...
szerintetek hátra a Metzeler Enduro 2-es gumi gázos?
egyébként:) úgy tűnik meglesz az egy hét eső amit mondtál
Motoros találka Tiszadorogmán http://www.sportmotor.hu/motor...
gyóvan
Ja ez az ami a lókarámnál van. Régebben mi is voltunk kint párszor:)