Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom...írjál ide ősszel..mi úgyis sokat járunk
A krosszpálya nem ezeknek a motoroknak való..az enyém sem szerette a versenyen..inkább kihagyom... az enduró rész jó
jó lenne egyébként mert nem ismerek itt senki endúróst, akikkel össuejárok meg mind sportrobogósok:S jóarcok őkis velük is nagyon szeretek gurulni, de velük csak aszfalton tudok menni:(
nem is a durva részre gondoltam, csak tavaly voltam ugyanezzel a motorral (akkor még nem volt az enyém:P) létavértes mellett egy eldugodt quadpályán és ott volt egy nagyonjó ugrató, azt nagyonszerettem és nem is volt túl ijjesztő...azóta keresek a környéken valami hasonlót:)
ááájááá...nömszabad....DT-t ne vidd a krosszpályára...1:szarrátöröd, meg szarrábaszod 2: nem élvezetes mert nem bírja várd meg az őszt mi is od ajárunk sokat...majd összeismerkedünk azt nyomulsz velünk
hali! nem tudjátok h a tankpályán a zárt pályára mennyi a belépő? nem voltam még csak 1x (eddig nem volt olyan motorom) és egy fószer egy putriba azt mondta nem lehet bemenni mer fizetős:S aztán elkolbászoltam mögötta a platzon, de nem ismerem még ott a járást:)
nemrég szereztem meg a Dt125R-emet és szeretném kicsit kínozni terepen:)
jááááá...tényleg nem rossz
szerintem is kifejezetten jó telóhoz képest, és még vaku sincs benne
hááháá jóképek
utolsó kép
ez ám a esés után tánc
:))

http://www.videobash.com/video...
jóvan héé, mingyá lököm a képeket
Na hazaértem
nekem meg azt irta összértéknek h. 10 $, de amugyis 50ig vámmentes... tudják ezek a kinaiak hogy kell cisnálni, föleg aki már 2000 eladás felett jár 99,7% pozitiv értékeléssel
láttam az email címed a címzettek közt! :)
nekem is ma jött meg hong kongiából egy telefon hátlap...amit itthon nem is kapni...amit kapsz itthon az 4700,ez meg postával került 1875ft-ba és ilyet nem is kapsz,pedig original! és semmi vám meg kutyafasza,mert tesz egy olyan X-et a csomagra,hogy GIFT! ennyi! kis kinai nem hülye! légipostával ez 15nap alatt ért ide...de megérte
jóvan, csörgess majd oszt kimegyek
Na megfürdök azt átugrok..
fel, de sztem még nem véglegesre, mert rá akarok húzni egy szigetelő csövet a vezetékekre majd, az meg bennvan a cégnél de átjöhetsz ha gondolod
Felrakod? mert lehet átnézek akkor...csak megfürdök..ha ráér addig
na ezt nem is tudtam, fasza:D kösz az infókat
vám nincs eu tagországon belül, vagy ha 50 dollár alatt van az árú.
ez az index 24 dollár volt ha jol emléxem, és ingyen postásan volt hirdetve. tehát feladta a kis kinai ahogy tudta és kész de ott állitolag 80ftért elküldik még amerikába is hongkongbol.... nem értem itt mért 10x-es az ára
nemtudom még, lehet mingyá felpattintom, de lehet kell hozzá másik indexrelé, hogy ne vilogjon gyorsan, v pedig ellenállás