többet lehet, hogy nem eszik..de, hogy a teljesítménye romlik és a hangja is durván csúnya lesz az biztos de amúgy nem muszáj másikat venned...bele hegesztesz egy perforált csövet, körbe kitömöd gyapottal és tökéletes
na igen, ezért akarom cserélni mert az enyém kivan herélve sajnos. valami sűrű agyú csinálhatta. Tudomásom szerint ettől csak többet eszik, romlik a teljesítménye és ordít. javíts ki ha rosszul tudom.
Szevasztok. Tudtok nekem segíteni abban, hogy 2 ütemű endurora (nem simson) lehet e más gyártótól való végdobot rakni? Befolyásolja e a teljesítményt? Köszi
Olyan 150 métere s , mint itt a várromnál volt az már jó. De ma se jó szél se termik nem volt, így nem olyan élvezetes. A Tordai hasadék faszább lett volna, csak ott meg szombaton olyan vihar lett, h az miatt nem lehetett repülni.
Kezdésnek egyébként elég az is , h Szilvásvárad környékén vannak kisebb kopasz dombok, ott lehet startot gyakorolni, meg pihenés képen lehet a dombok közt motorozni is
Mekkora domb kell hozzá? Van itt a környéken pár domb...kipróbálnám...de nem kell kőcsönadni...majd egyszer kipróbálom ha összefutunk úgy, hogy nálad lesz Majd egysezr kipróbálom
Mozsd meg minnyá megyek motodzsípit ni, Bautista meg Spies kezdhetne már vmit magával
Kezdésnek egyébként elég az is , h Szilvásvárad környékén vannak kisebb kopasz dombok, ott lehet startot gyakorolni, meg pihenés képen lehet a dombok közt motorozni is
V esetleg megpróbálkozhatol a háztetőrűl
Mi meg csaptunk egy kis erdélyi turnét szombat- vasárnap
Kalandtúra kicipízbűl ,
aztán véletlen lentebbgörgettem:P
http://universalmotor.hu/shop....