Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

többet lehet, hogy nem eszik..de, hogy a teljesítménye romlik és a hangja is durván csúnya lesz az biztos de amúgy nem muszáj másikat venned...bele hegesztesz egy perforált csövet, körbe kitömöd gyapottal és tökéletes
na igen, ezért akarom cserélni mert az enyém kivan herélve sajnos. valami sűrű agyú csinálhatta. Tudomásom szerint ettől csak többet eszik, romlik a teljesítménye és ordít. javíts ki ha rosszul tudom.
A végdob nagyon kis mértékben befolyásolja a teljesítményt, rakhatsz rá bármilyet, csak ne legyen teljesen üres a belseje
Szevasztok. Tudtok nekem segíteni abban, hogy 2 ütemű endurora (nem simson) lehet e más gyártótól való végdobot rakni? Befolyásolja e a teljesítményt? Köszi
félre nyomtam
oszt akko' mit szomorkodsz? am drakula
meglett a szobeli nyelvvizsgám is héé, mostmár öröm van meg bódótsáá
Maj mondom, ha megyek vmikor

Mozsd meg minnyá megyek motodzsípit ni, Bautista meg Spies kezdhetne már vmit magával
Na az fasza...akkor mennyünk szilvásváradva repülnii...itthon már nem oylan jóóó
Olyan 150 métere s , mint itt a várromnál volt az már jó. De ma se jó szél se termik nem volt, így nem olyan élvezetes. A Tordai hasadék faszább lett volna, csak ott meg szombaton olyan vihar lett, h az miatt nem lehetett repülni.
Kezdésnek egyébként elég az is , h Szilvásvárad környékén vannak kisebb kopasz dombok, ott lehet startot gyakorolni, meg pihenés képen lehet a dombok közt motorozni is
Nem jocokah am gec mi afsza lehet...
Fődre zuhant Jocokah még úgyse voltál. .
Mekkora domb kell hozzá? Van itt a környéken pár domb...kipróbálnám...de nem kell kőcsönadni...majd egyszer kipróbálom ha összefutunk úgy, hogy nálad lesz Majd egysezr kipróbálom
Tudok adni kőcsönbe azt is, csak egy jó nagy dombot kell keresni hozzá.
V esetleg megpróbálkozhatol a háztetőrűl
Hú de kipróbálnám azt a siklóernyőzést heee
Láttam héj...nagyon zsíír, hogy így törődsz a kiccsaláddal Fasza képek
Na , akkor nem unatkoztatok
Mi meg csaptunk egy kis erdélyi turnét szombat- vasárnap
Kalandtúra kicipízbűl ,
lol azthittem szarul tölti be az oldalt a böngésző xD
aztán véletlen lentebbgörgettem:P
Cső! Kb ez:

Csátok geccó! Mi vót itt, míg nem figyeltem oda rátok?
Na az jó lenne emr nem érte a zórához
valaki nem akar innen rendelni valami cuccot?
http://universalmotor.hu/shop....
Na a dokim nem bántani mer elmagyarázom neked hányóra van félhatkor.
Mindig is ígyx kellett hívni..a jocokah az egy kurva régi név volt... Am meg ne kekeckedj metr felborítom azt a kis szépséges DR-t