Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvan, akkor szombat átszerelek, akkor gondolom erre fordultok értem és lehet menni érmihályfalván keresztül is ha nem nagyon szar az út, nem vágom annyira
Remélem szopó részen fel, utána meg vissza
Akkor jóvan akkor. Lehet már tudni, h hol lesz a menés?
1napra.
Csináljad akkor, mert ahol én el tudok menni, ott sztem te is, ha meg vmi szopó hely lesz, majd segítünk egymásnak. A legrövidebb áttételt szereld rá!
Menet lesz valamerre az biztos!
értem, ha esetleg lenne hely a bihari motorozásra lehet átpakolnám a földtúró szettet, 1 napra mennétek? meg milyen nehézségű terepre?
Meg azt írják, h szombaton driftverseny lesz, vasárnap délkörültől lehet motorozni rajta, de nagyon szar, mert sok a drót
Attól függ, h lesz e menés a Biharba?
Ha aszongya Ricsi, h lesz, akkor oda megyek, ha nem, akkor bármerre.
Vasárnapra van prograM? Ki kéne már nézni Máriapócsra de egyedül nem buli
én meg most barmoltam bele egy telót a bergembe. WP usd ,
én is holnap veszek telót, nokia 5230
mondom..ha fater belemegy holnap vagy max hnap után átszaladok érte
vaterán 25 felett vannak,de nekem nins most kedvem ezekhez az utalásos cókmókokhoz
az jó ár érte...már mennék is érte ha lenne lóvém..faternak kéne teló..lehet megmondom neki, hogy odaadom neki az enyémet nekem meg vegye meg azt
Amit tudni kell róla,hogy nemrég lett kicserélve a 2 hangszóró, csúszka, aksi, szalagkábel, megvan hozzá a gyári doboz, cd, tv-kábel, adat kábel, töltő..... meg független! egy huszasba oda adom!
hát azt sajnos nem!
ááá az a mi társaságunknak túl drága...de megkérdezem azé'
nokia n95 8gb minden tartozékával!
na meséljed csak..már kíváncsi lettem...ha nem akarod itt írjál mélt: blackbull94@hotmail.com
inkább nem mesélném el... .
Csőváz
Mivel te nagy mz-s vagy, nem tudsz egy eladó 251-es üzemanyagtartályt? Egy haveromnak kellene.
mivan Nóbi nem tudtál aludni vagy mér léptél le? nem volt kényelmes a sátram? vagy hányásszag volt?
a mán jóóóóó lessz . E