Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen én se így terveztem,gondoltam majd jól kialszom magam há sajnálom azt a fiút
az egész jó árba volt nekem is kéne valami fasza kis sreet legal dob papírral meg minden ijesztgetnek,hogy a labancoknál nagyon rá vannak szállva a kipuffanóra rendszám le stb
Basszátok meg én ezt nem is tudtam... szegény srác
Én 5:13 kor vonultam be a sátramba.
Az elhunyt motorost nagyon sajnálom...reggel beszéltem a barátaival, akik észre sem vették amikor elment.
Illetve egy picit vidámabb dolog: szeretném tolmácsolni az MMC meghívását, az Augusztus 26-28 között megrendezendő MMC Biker's Fest-re, Zilahon.
Aki esetleg tervezi hogy elmegy ide, szóljon már, köszi:)
Háááj, az szép, néztem is reggel 6-kor hogy merre vagy... Nagyon vigyázni kell ezzel a hajnali hazaindulással pedig. Egy bihardiószegi srác is haza indult vasárnap hajnalban, de sajnos már nem ért haza.
A mivvet télen intéztem az Olasz ebayről, 220€ volt az ára. De a köcsög digó képes volt egy dobozba csomagolás nélkül behajítani a dobot és az összekötőt. Azok meg szépen összecsiszolódtak amire meghozta őket a postás. Alig hittem a szememnek amikor bontottam felfele a dobozt, de szerencsére az ijedtség nagyobb volt mint maga a probléma, csak egy két karc volt maradandó. fáákk
Gabi azon a köröző képen te vagy!

CSak viceltem!
Má' megy...csóreltem havertól egy olyan kis lemezt és összeraktam...csak holnap ki kell takarítani a karbit meg kivenni a hátsókereket...majd hónap este megbaszkurálom úúú de fasza hangja van...semmi hangja a blokknak...
Montam nenyújjá' hozzá, me elbaszod!
Én lábán nem tudok menni a berggel közúton, mert még tavaly lefogyott a műszaki róla, most meg már a blokkja is elfosta magát. Rá kéne locsolni egy rahedli pézt, de ammeg nincs
Keressük a képen látható embert életbevágóan fontos ügyben. Ha valaki látta, vagy tud róla valamit, hívjon a képen látható elérhetőségek egyikén.
Sziasztok, a múltkori hajdúdorogi találkozón megjelent Babettás srácokat nem ismeri valaki?

Köszi a segítséget:)
Fúúú a jó büdös kurva ég bassza meg...raknám össze a motort, de most látom, hogy nem adtak a gyűrű alá azt a kis lemezt ami kifeszítő a hengerfalra..beszarok...egyszerb tűgörgőt nem adnak, egyszer ilyen egcit...
jóféle volt,eljöhettél volna te is a Berger,legalább lett volna egy értelmes motor
mivel nincs gép a háznál,ezért nem volt jobb elfoglaltság mint a töltögetés....
Hazaértem geciii Még mindig jól vagyok....hallod Körtisz az semmi..én péntek este úgy berúgtam, hogy összevissza hánytam a sátrat...takaríthattam reggel Nem szedtünk össze egy nőt se baszom az orrod...pedig megbecíltük Norbi jólvagy? Baszki reggel felkelek mondom vigyázok át ne lípjek rajtad..erre sehol nem voltál..na mondom ez jól hazament Ja és Titi mégegyszer köszi a becílgetést a Zéééről....gyönyörű gép, és az a hang. Bánhatja aki nem jött
Alkeszok
Hány százezer agysejtet gyilkoltatok le?
hey ÁSZTAI bácsi felkeltél már? az este úgy berúgtam hogy biztos beszéltem vagy 3 nyelven :)
Eladó! Érdeklődni: 20/583-2350
még most láttam honnan és mennyiért vetted a mivvet
Na háj pfúúúúú.....elhajlottam rendesen ismét.... . . én elég jól éreztem magam 4 kor feküdtem le 5 kor meg megindultam hazafele... . . hagyjad már semmi gáz
A nap ma sajnos nem úgy néz ki mint ami fel akar jönni. De ennek ellenére alakul azért a mai nap is, sokan jönnek el a szar idő ellenére is. Ha másnem este a koncertekre nézzetek ki. Gyíkarc-komával az este söröztünk egy jót, amíg az asszonykám be nem vágta a "hisztit". Mégegyszer bocsi Norbi!
Heee More! Sztem ezzel a tanálkozóval most is jól csecsre ugrottatok
Mind1, ha feljön a nap íccakára, lehet én is kinézek a fijammal ,
Háj!
Én is gyakran látom a Mikepércsi-Monostorpályi- Leiningen környékén , üti a csávó rendesen, nem úgy néz ki, mintha el akarná adni, v úgy van vele, h még mielőtt túlad rajta, még élvezi az együtt töltött perceket
Igen de azt mondta hogy azt 3 óra hossza alatt megejti majd nekem, nem kell otthagynom napokra.
láttam a galériát, fasza a gép megjön a vezlánc aztán megy vissza a szerelőhöz?
Hát igen......másfél héttel hamarabb hirdeti anno márciusban, most én lennék a tulaja. De már tök mind1.