Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/OYcu8aCcAhg
vasárnap bodega 11.30kor? elmeletben jo ido 4 fok es szarazsag es vakito napsutes :)
Már csak vagy 1.5-2 hónapot kell kibírni. Az már megy féllábon is.
Gyerekek, kurva hideg van kint! Sose akar már jó idő lenni?! :(
Megyek én is szunnyadni,nyugodalmast emberek!
joccakát
Gondolom,hogy van ennél kezelhetőbb de én is ezt szeretem benne.
Szombaton is hátul a tankin egy elég meredek homokfalon,elbasztam,kimentem a nyomból,elkapart tengelyig de felment.Mondjuk jó a gumim is
na jóccakát emberek
pont ezt akartam még kérdezni hogy XR-hez képest milyen. kb. erre tippeltem én is 600as xr-t próbáltam egyszer, az ereje nagyon tetszett, nem túl vad, de tol keményen. kanyarba azért kicsit jobban kellett vele dolgozni mint a kis dr-emmel, de nagyon bejött amúgy.
Meg,a srácnak is új volt mert még csak egyszer ment vele.
Nem rossz,de az XR-t nem adnám érte.
Minden tiszteletem mellett ,gyengébb,nehezebb,kevésbé fordul.Egy rövidet mentem vele,de ez jött le.
nem rossz. haveromnak van 2 keverő...lejátszót most akar venni... komolyba nyomja a zenélést..még saját kis szórakozó hely eis van tit Bagamérban..egész nagy bulik szoktak már lenni
pl ez volt a pótszilveszter:
http://youtu.be/qQq-FoaJABI
meg volt a TT tesztje? láttam xr fórumba írtad hogy mész próbálni egyet
egy iylet akartam még anno
Hát nem
Ez sem egy tam-tam dob

egyszer de szerettem volna én is egy keverőpultot
A keverő pult csak a bonyolult hangszer..
Az a baj,hogy ettől rendesen ideges leszek
Ha nem hangszereken zenélnek csak felqrom magam.
Viszont attól szép és színes a világ,hogy nem vagyunk egyformák

Rock & Roll
nem..pont ezért van ez a 450 fős szabály....ennyien még beférnek...több embert nem engednek be..ha kijössz és bemegy valaki a helyedre akkor várhatsz egy másik helyre de ink. mint, hogy megtapossanak
majd megtapossátok egymást mint pesten a westbalkánba
meg lesznek húzós dolgok..ugye Kazánba lesz ( )és csak 450 ember lehet bent egyszerre..szal ah megtelik várni kell míg fel nem szabadul a hely...na meg lesznek még rossz dolgok..de az a nagykorúakra nem vonatkozik
jaja tudom
nem új ez...csak nekünk paraszt vidékieknek..Pesten már nagyon kinőtte magát..évek óta vannak partyk...minden hétvégén..dührerbe, meg ilyen jelyeken...ide amúgy iylen hip-hop-os drogos faszok járnak...de durva party szokott lenni
ha elővételbe nem evsztek jegyet akkor nem hiszem, hogy be tudtok jutni
régen ilyen bulikra jártam, de már kiment a divatból a HT