Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na remélem most kiesi magát az eső és holnap nem fog
De jó lenne menni
Aha, úgy megyünk, h már akkor vissza is foglaljuk
Maj videjózok
erdélyország sokan mentek amúgy?
jaja, ami meg fentvan a holnapi menet után lefüstölöm a ház előttt
Akkor feldobsz egy pénzt, aszt fej v írás . Ugyis el kel használni mindkettőt.
egyforma a bütyök, de a szélesség is, hiába 140es az egyik, ugyanolyan szélesnek tünik a 12as is
Fasza...te is, én is kínokkal fogunk motorozni ha megyünk..
ÁÁÁáá de mennék én is erdélybe....a rákér nem vettem motort mikor a kezembe volt a pénz úgy voltam vele, hogy várok amíg el nem kezdem a jogsit
Majd látom holnap reggel. De ha nem törik semmim, akkor többnyire csak összeszedem magam.
amelyiken nagyobb a bütyök.
ha egyforma, akkor talán a vékonyabbat, ha sokat jársz sárba
Sztem elsőre egy hétvégével kéne kezdeni.
ÓÓÓúúú baszki...vigyázni kellett volna. Akkor a holnapi részedről lefújva? Mondjuk még nekem se 100, hogy megyek, mert most, hogy egy kicsit kimozdultam megint előjött ez durva fájdalom Jobbulást a ládabnak
már csak az a kérdés melyiket dobjam fel
márciusba mikor gondoltad az erdély endurót? mert akkor lehet veszek ki szabit, vagy hétvégén megyünk?
büszke is vagyok magamra a metzeler újonnan 24ezer
jó vétel vót
áhh, lehoztam egyedűl, de látták Apráék, bittos jót röhögtek
6000 tényleg semmi volt értük...ügyes kisfiú vagy
óhhe, mmondtam h. veszélyes az a szélső és legalább segitett vki felkászálódni?
jól megjártad
Azokon a feljárókon gyakoroltunk, ahol voltunk 3man a multkor, ahol a jobbszélsőt nem mertük kipróbálni, mert a tetején átjutva ,pont ott van a másik oldalon egy tankbunker. Na azon ma sikerűlt feljutni, majd másodikra pont a tetején túl nagyot húztam, elrepült a traktor, felakadt egy fára, én meg pár métert visszaestem, de pont olyan szarúl, h a jobb combom alá került egy kiálló fatuskó, aszt arra telibe
6000, a kettőért
jah az egyik Pirelli Mt32 120/100, a másik Metzeler 6Days Extreme 140/80 amiben van E3 jelzés is
attól függ mennyit adtál érte
mai szerzeményeim, elég jó vétel volt szerintem...
óhhe, hát miért nem vogyáztál magadra? legalább volt más is ott aki segitsen? mi történt?
hát ez az extrém sportokhoz lett kifejlesztve ez a kamera, ettől jobb tán nincs is