Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

íírtem remélem jó lesz...az előző ütött
vett haverom aszondta
ő mondta, hogy jönnek... ennél a bulinál nincsen, hogy háát lehet odakeveredek...vagy akarsz jönni vagy nem..
nem gondolod ha akart volna menni annyira akkor már vett volna?
Háá ha ez Rokk akkor mám is szaladolok venni mer nehogy máá kimaraggyak egy rokkkkoncertbűl ,
vettetek ma jegyet? mert elfogyott...holnap még hoznak..de korlátozott darabszámban..azt si hamar el fogják kapkodni
hülyevagy
megmondom én mi van: a diszkósok kezdenek rájönni hogy a diszkózene szar, és elkezdik rockosítani mert azért mégsem halgathatnak egyik napról a másikra rockot, aztán végül rockerek lesznek mert hát az sokkal jobb csak nem merik felvállalni
okés...felőlem rám is mondhatod..nem vagyok egy sértődős fajta
de amúgy aki ezeket szereti az általában csipázza a rockot is...ÁLTALÁBAN
há mivanitt debrecen és környéki zenészek csak vicceleeek
..szép lassan de módszeresen, elkurvul a világ ez ellen semmi nem használ "
Hülyén fogalmaztam..szóval valamilyen szinten rock zene is...a gitár része ezekben már nem nagyon hallatszik....a kezdetlegesek inkább hasonlítottak a rockra... De amúgy mind1 is...kinek mi tetszik..
és az ilyen emberek hordják el minden szarnak a rockot. (nem rád gondoltam)
Na ez erős volt
ez tulajdonképpen rock zene, mert az alap, egy gitár hang, arra vannak a zenék keverve, " robot" stílusban...magyarul robotrock
olyan fura ez nekem meg fel is basz rendesen hogy a diszkó zenéket rock nak meg metálnak hívják
szerintem ez nem zene hanem zaj
Meg király a hódító hódok is
A mikepércsi úton,a suzukival(lénárt) szemben a volt sörgyár udvarán(vagy mi volt) van egy srác aki bármit megcsinál rozsdamentesből,vagy amiből akarod.Nekem olyan lámpatartót fabrikált ,olyan varratokkal,hogy beszartam
Na én vagyok még ezzel így ott a pont MuZ .
Sziasztok!

Suzuki SV 650-re ki tudna nekem egy igényes rendszámtartót készíteni Debrecenben,(gyári helyére) illetve kellenének hozzá kis irányjelzők is.

Köszi előre is!
Józsi ha jönni akartok robotrockra vegyétek meg a ejgyet, mert már az első száz ma 1.kor elfogyott..és délbe kezdték árulni...már nem 1000 forint hanem 1200 avyg 1300 vagy 1500 attól függ mikor veszitek
Én is lefagytam ma.