Holnap délután lekapom azt kedden evszek is hozzá..nem játszok az életemmel meg a motort se akarom elabszni..egyik haveromnak lyukat vert nemrég a DT blokkjába a ledobott lánc
kifordultam a főútra, azt odarántottam neki driftelni akartam, erre beszitál a hátulja és blokkolt a kerék majdnem el is istem, buzernyák autós meg aki utánnam jött csak nézet mi a fasz van de megállni nem birt volna
Hööö akkor jó jártál.
Én is egy negyedórája jöttem meg.
Miután elváltunk, még vót pár buktagyanus helyzet, meg egy jégenbeszakadás, de kihúzta a berg a seggemet a szarbúl
nekem meg a patent szemen nincsen az a kis biztosító szarság..ami összetartja az egészet olyat honnan lehet venni? meg, hogy ha nem tudom a lánc tipusát? venni kéne emr ez így húzós..bár ah egy fél év alatt nem szakadt még szét
Te könnyen beszélsz baszki..ott laksz a tankitól nem messze.. Gabinak nem kell betonon egy métert se mennie, na meg van vízálló krosszgatyája...én tiszta víz lettem volna..nincsne ekdvem beteg lenni...ha fürdőskurva vagyok ha nem
Mindegy, vigyed a patentszemet, azt monnyad, h ahhoz adjanak!
Én is egy negyedórája jöttem meg.
Miután elváltunk, még vót pár buktagyanus helyzet, meg egy jégenbeszakadás, de kihúzta a berg a seggemet a szarbúl
még szerencse h. már a főúton szakadt el, igy "könnyen" értemjöttek, most értem haza