Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kis pöcök kell ami rácsúszik?
Na az a fasza....
De sztem más fajtát is lehet rá lökni...vagy nem tom..mintha DT fórumba írta volan valaki egyszer, hoyg másfajta van neki rajta
Holnap délután lekapom azt kedden evszek is hozzá..nem játszok az életemmel meg a motort se akarom elabszni..egyik haveromnak lyukat vert nemrég a DT blokkjába a ledobott lánc
Neten néztem:)
A neten is azt írják..de te honnan veszed?
Jaja 428-as lánc van a tieden.
Talán a csaptávolságot jelenti
Mindegy, vigyed a patentszemet, azt monnyad, h ahhoz adjanak!
kifordultam a főútra, azt odarántottam neki driftelni akartam, erre beszitál a hátulja és blokkolt a kerék majdnem el is istem, buzernyák autós meg aki utánnam jött csak nézet mi a fasz van de megállni nem birt volna
Nem tom. Igazából asse' tudom, hogy hogy mérik ezeket..ez a 428 a hossza? vagy mi? ráírva nincsen semmi az tudom mert már kerestem rajta irkálásokat
Azt kapsz a zeremcébe vagy kétfillérért. 428as láncod van?
Hööö akkor jó jártál.
Én is egy negyedórája jöttem meg.
Miután elváltunk, még vót pár buktagyanus helyzet, meg egy jégenbeszakadás, de kihúzta a berg a seggemet a szarbúl
nekem meg a patent szemen nincsen az a kis biztosító szarság..ami összetartja az egészet olyat honnan lehet venni? meg, hogy ha nem tudom a lánc tipusát? venni kéne emr ez így húzós..bár ah egy fél év alatt nem szakadt még szét
Szopacs Legalább nem abszott szét semmit?
ja értem. háát jól megjártad akkor, még szerencse hogy nem kinnt a tankin a picsába hátul
mentem volna én, ha nem lett volna genyós hó..avgy ha tudom, hogy Debrecenbe semmi hó nincs
összel vetem Cz, de a patentszem szakadt szíjjel veszek bele másikat, csak nem dobom ki az egész láncot
aztakurva hát milyen lánc volt ez? gatya volt?
vizálló a faszt derékig vizbe jöttem végig
jóvanna majd ha jön a jóidő lehet még veretni bőven
csúfosan beszoptam nap végére
még szerencse h. már a főúton szakadt el, igy "könnyen" értemjöttek, most értem haza
Te könnyen beszélsz baszki..ott laksz a tankitól nem messze.. Gabinak nem kell betonon egy métert se mennie, na meg van vízálló krosszgatyája...én tiszta víz lettem volna..nincsne ekdvem beteg lenni...ha fürdőskurva vagyok ha nem
na hazaértem. jóvolt, kicsit köröztem offródba is jó a terep, a srácok még túrják a földet sztem
Nem is mondtam csak írtam. Na igen majd csak lesz már nem soká valami aztán nem kell ríni. Legalábbis nekem lesz nem soká. És neked?
ne is mondd BNYF de ne sírjon itt a szánk...