látod , ezért kellett volna jönni ki velünk, levezetni a feszkót,,, olyan kurva nyugodt vagyok mingyá elalszok.. az se érdekel most h. széttéptem a láncom
Majd akkor lesznek jó eksönképek, ha megjön a gopro-hd kamerám, mert az be lehet állítani olyanra is, h pl. 10secenként csinál egy- egy állóképet, aztán csak ki kell válogatni, ami fasza lett.
Beszarok bazdmeg... Tönkre ment a kártya olvasóm..mondom belerakom a memória kártyámat a fotógépbe..erre azt írja, hogy írásvédett..mi a faszom...nem tudok zenét tenni a telómra...minny szétverem az összes elektronikai cuccot ami ittvan
A tankitól mikepércsig 1m2 hót láttam
visszamentem a kútra benzinért,feltöltöttük a TT-t ,aztán jó volt.Gondolom megnőtt a nyomás és átpréselte a benyát.
Dehogy vettem...és még lekopogom..elég jó állípotban van így is..pedig már nagyon régi lehet...az első lánckerekem kicsit szarabb..de majd ha a többi elromlik akkro veszek..vagy ha már átakad
Kííípet!
visszamentem a kútra benzinért,feltöltöttük a TT-t ,aztán jó volt.Gondolom megnőtt a nyomás és átpréselte a benyát.