Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óhhe, és mikor jön meg? mennyi volt?
CZ cross lánc
Már ne válaszolj az előző kérdésre.
látod , ezért kellett volna jönni ki velünk, levezetni a feszkót,,, olyan kurva nyugodt vagyok mingyá elalszok.. az se érdekel most h. széttéptem a láncom
Majd akkor lesznek jó eksönképek, ha megjön a gopro-hd kamerám, mert az be lehet állítani olyanra is, h pl. 10secenként csinál egy- egy állóképet, aztán csak ki kell válogatni, ami fasza lett.
RK?
Beszarok bazdmeg... Tönkre ment a kártya olvasóm..mondom belerakom a memória kártyámat a fotógépbe..erre azt írja, hogy írásvédett..mi a faszom...nem tudok zenét tenni a telómra...minny szétverem az összes elektronikai cuccot ami ittvan
jaja hardkór volt eléggé, főleg h. 2x is beszakadtam a jégbe, 1x a kistóba, 1x meg vhol kint martinkán
Ti hol nézitek mert én nem látok egy deka linket sem. ?
Zsír vót, pedig kibaszottúl szét vannak ázva a fődutak, kerűlt pár hely ahol elég hard volt az átkelés
jóképek
na jó volt embörök a sarazás?

Kííípet!
a 3. kép háttérnek is jó lesz
kircsi
Minnyá.
És Zsoltiról van valami hír? Hogy ért haza?
lőjjed felfele a képeket
A tankitól mikepércsig 1m2 hót láttam
visszamentem a kútra benzinért,feltöltöttük a TT-t ,aztán jó volt.Gondolom megnőtt a nyomás és átpréselte a benyát.
A hármashegynél se vót.
Dehogy vettem...és még lekopogom..elég jó állípotban van így is..pedig már nagyon régi lehet...az első lánckerekem kicsit szarabb..de majd ha a többi elromlik akkro veszek..vagy ha már átakad
pudingok! ennyi hó volt tankin
nem si baj...nem baj ha van egy pluszba
De te egyszer már vettél rá láncot nem?
szerintem olyat magába nem kapsz csak patentszemmel együtt
azaz..mert volt rajta, csak nagyobb láncé volt azt vagy 2 hét után leesett..azóta 2x voltam tankin...nem votl baj vele