Csü! mi is voltunk kint pár haverral,körbenéztünk a pályán,de mire észbe kaptunk már el is mentetek. A berget ismertem fel távolról. Végülis megérte kimenni,mert emlékbe elhoztam egy törött indexet,amit a földön találtam láttam a pályán vagy 3 idősebb fószert,kenték neki rendesen.
én is akartam ilyen kis md80ast, aztán csináltam pár felvételt a digitfényképezőmmel, és rájöttem hogy nincs nekem igazából kedvem meg türelmem hogy bíbelődjek vele akkor még ilyen 7-8 környékén voltak
Na majd meglátjuk. Ha tudok nagyon olcsón akkor mindenféleképpen veszek, ha nem akkor elgondolkodom rajta. A hideget meg megoldom valahogy, vagy rákötöm a motorra én is, vagy felrögzítem a gépre közel a blokkhoz..majd az ad neki egy kis hőt
Köszi a segítséget
Most ahogy felnéztem ebay-re már láttam fix árasokat iylen 4-500 forintért..de a plafon 2500 volt...erre ugye posta nem jön mert vagy hozza ha jön haza, vagy elküldni ajándékként..én meg a pénzt itthon rendezem az asszonykájával
Nem..ebay-ről...először úgy volt, hogy egy srác 4-ért tud postával...de közben eszembe jutott, hogy írországi volt szomszédunk szokott rendelni ebay-ről cuccokat...ő meg elküldi ajándékként postán...ebay-en vannak fent párszáz forintért is
indítás télen
:)