Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most van röggönyön vagy ultrahangon?

Lenne egy kérésem,ha tudsz valahol egy pár XR kereket,gondolj már rám
A világon nem találok.
Mással meg nem akarok mókolni
Felhívtam reggel
Hát úgy érzem nem valami rózsás a helyzete
Csü! mi is voltunk kint pár haverral,körbenéztünk a pályán,de mire észbe kaptunk már el is mentetek. A berget ismertem fel távolról. Végülis megérte kimenni,mert emlékbe elhoztam egy törött indexet,amit a földön találtam láttam a pályán vagy 3 idősebb fószert,kenték neki rendesen.
én is! jóccakát
Na én léptem alvadni.. Jóccakát emberek
most is ott körül vannak postával ezért próbálok ügyeskedni
én is akartam ilyen kis md80ast, aztán csináltam pár felvételt a digitfényképezőmmel, és rájöttem hogy nincs nekem igazából kedvem meg türelmem hogy bíbelődjek vele akkor még ilyen 7-8 környékén voltak
Na majd meglátjuk. Ha tudok nagyon olcsón akkor mindenféleképpen veszek, ha nem akkor elgondolkodom rajta. A hideget meg megoldom valahogy, vagy rákötöm a motorra én is, vagy felrögzítem a gépre közel a blokkhoz..majd az ad neki egy kis hőt
Köszi a segítséget
Zsolti akart lenni
Meg nem bírja a hideget.Az én MD-m 6-7 fok alatt állandóan kikapcsol.
Csolti kibaszta belőle az akkut és rákötötte a motorra.Neki bírja.
na akkro ha olcsóba jön akkor rendelek avyg 5-öt...oszt ha nem ekll senkinek amx megmarad nekem
Hazaért,de azóta nem tudom elérni.
max 2000et megér ,még ha fos is :D
Most ahogy felnéztem ebay-re már láttam fix árasokat iylen 4-500 forintért..de a plafon 2500 volt...erre ugye posta nem jön mert vagy hozza ha jön haza, vagy elküldni ajándékként..én meg a pénzt itthon rendezem az asszonykájával
mennyi az a nagyon olcsó?
Esetleg ha nagyon olcsón tudok, kell neked is? Azon filózok, hogyha tényleg párszáz forint, akkor többet rendeltetek.
Nem..ebay-ről...először úgy volt, hogy egy srác 4-ért tud postával...de közben eszembe jutott, hogy írországi volt szomszédunk szokott rendelni ebay-ről cuccokat...ő meg elküldi ajándékként postán...ebay-en vannak fent párszáz forintért is
képesmotorról?
Na úgy néz ki, hogy a napokban meg is rendelem a kamerát.
jóccakát
van még valami, de le kell kicsinyíteni, mer' nem rakja be.
jó pihenést
ha van még jó kép tegyed be majd ;)
Vaze, én úgy kifáradtam ebbe a tegnapi-mai gépelésbe, h lefűrgyek, aszt tolom alvósba.