Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szarvasokkal?
Jóvan , akkor én meg csináltatok fékbetétet hátra ezen a héten. ha nagyon jó lesz a hétvégi időjárás, azért csak kinézek.
Hááj, még nem vettem, de a héten veszek láncvezetővel együtt parillából...
hétvégén nem érek most rá sajna, majd jövöhéten, de 15.én biztos h. ráérek...
jah meg a gumit is felrakom majd addig még... csak szerszámot is veszek már vmi jófajtát, mert a múltkor is szoptunk ilyen szar vasakkal....
szomorú
Egyenlőre nem tudok semmit,sem a suliról sem a melóról.Hátha március végén már lehetne valamit látni a tavaszból mert már a bré kivan ezzel a téllel..
Nálam is Robi a favorit nála vásárolok és szereltetek mindent kocsit motort
jaja ebben a hónapban(mármint március) az biztos aztán majd látjuk ápr 30 a határidő hogy hogy . neked mi van a sulivalmelóval
Én a pitre rendeltem és rakattam velük de az se ment gördülékenyen hogy finoman fogalmazzak... a felrakás meg egyenesen kriminális volt a vadi úgy gumit szétszaggatták a gépen így csúszott az egész projekt majdnem egy hetet
Szeva!
Akkor még ebben a hónapban kb.maradtok a régi helyen..Vagy nem?Nem tudok róla semmit.
Csákó na azt vettem észre nem sok semmi azaz minden ok . kb egy hónap múlva ha az idő úgy engedi várjuk a tartós 10 vagy a feletti időt . . a haverunkal mizu
Köszi meggondolom én is.
Ma tel. azt igérték pénteken kapnak árut ez 99 % ra mondták .
Ha nem érkezik meg kénytelen leszek visszamondani a rendelést és máshol vásárolni .
Phoenix
Ezt a gumifelrakást nekem is emlegették, mire mondtam, h kétezerötér én is lecserélek egy krosszgumit köbö egy negyedóra alatt, mivel h csak egy27-es kulcs, egy kalapács, két szerelővas meg egy kis nyers erő kell hozzá.
Voltam benn náluk egyszer személyesen, habár én crossgumit akartam venni, de a két eladó nem is nagyon volt képbe, meg az árak sem voltak úgymond felhasználóbarát kategóriában, ezért inkább vettem újat máshol.
Az enyém másnapra itt volt,de rohadt drágán teszik fel(2500.-/db)
Robi a vámospércsi úton meg 1db ezresért.
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne ?
Rendeltem motorgumit az R17-nél feb.16 -án és még a mai napig nem kaptam meg , csak türelmet kérnek .
Pedig lassan vinni kellene műszakira a motort és a mostanival nem merném . Eddig csak jót hallottam a cégről , vagy csak én jártam így ?
Légyszi irjátok meg ha másnak is van ilyen problémája .
De az is lehet,hogy esik még
Háj.
Felraktad már az új háccsógumát? Meg a láncpatentszemet?
Hétvégére lehet elolvad a hó.
szép sjó estét
holnap hétfő
Szeva!

Nem sokminden,ritkán vagyok csak fent.Veletek mizu?Költöztök már vagy megvárjátok a jobb időt?
Szeva mondom én elő lehet csalogatni mi a szitu értem....
Ahoj mindenkinek!

Gondolkodtam rajta,hogy megyek én is de nem is nagyon volt pénzem meg nem akartam magamat szemen köpni.2010 tavaszán arra az elhatározásra jutottam,hogy míg egy régi nagyon-nagyon jó cimborám nem tud ossián koncertre menni,addig én sem megyek,bevárom őt ezzel a koncert témával.. Amúgy bárhová mehetünk ha úgy van

Béla cimbi,itt a kedvenced:
http://youtu.be/ob91SBhWJK0 megvirrad[/L]
Akkó mennyünk másfele, v ha elnyomjuk a zagyunkat , úgy már mind1
aztat nem szeretem a kárpátajját