Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há' nem úgy kell
Te vagy mán oszt májer.
ááá nem kell oda kandikamera...bemegyek osz' kíísz
jóóó ötlet .
nekem nem utcára kéne..de megoldom én, hogy ne mozogjon...
kandikamerának a csajöltözőbe mííí?
Úgy legyen .
nem drága az md80, de ne is várj tőle nagyon sokat sztem elég nehéz beállítani hogy jól vegye amit akarsz. utcára jobb lehet sztem, ott kevesebb a rezgés stb
Ezt dobálhatja..ütés és vízálló 30m-es mélységig...
na majd meglássuk..először megveszem Gabi bukóját, csak jöjjön egy kis lóvé..aztán lehet csak szülinapomra megmondom faternak, hogy azt evgye meg.. meglássuk...de kéne...nem cska motorozáshoz..nyáron elbaromkodnék vele
Há csak nem
lehet, h csak nekem az, de olyan picsa kis ledek jelzik benne, h pont vesz v nem.?
Volt már h 20percig vette a semmit, majd amikor elindultam, akkor meg kikapcsoltam
mér bajságos a kezelése?
a felfogatás nem gond..úgyis csinálok hozzá valami faszát amivel sisakra fel lehet tenni
majd belejösz, meg megtanulsz profi videókat vágni és elmész producernek
megéri, csak csinálni kell hozzá normális felfogatást, meg nekem nem tetszik, h egy kissé bajságos a kezelése.
Úúúú az fasza reméljük ütés álló is és nem jár úgy mint az előző ,hogy a havered fődhöz veri
de jót röhögtem ezen
Az már durva kam
Az md80 milyen? én azt akarok most venni...el lehetne vele baromkodni..vagy nem éri meg az árát?
nekem meg az előbb valami durring processz vagy mifaszomat irt ki, mondom fasza eldúrrant a procim
az nagyon jó, akkor ezt lehet vinni sarazni is
Már régen kifizettem. Egy cimborám van Új-Zélandon, ő vette ott, maj rászólok már, h postázza el. Egy 50es vót. Van vele vízmentes tok, sokféle felfogató szett, adatkábel.
Ez már a legújabb fajta.
Dehogynem, már szét akarom fejelni a monitort fene a podvás troll annyát.
nekem is lassu
gopro amán fasza nagyon állat hogy olyan jó nagy látószöge van, azzal már lehet fasza dolgokat csinálni. ja amugy nekem is kurva lassú az oldal
Ja..az kellett volna nekem...most olvasom, hogy csomószor beszakadtatok meg faszom...úgy beázott volna a DT mint a sicc...

amúgy nektek nem lassú szar az oldal?