Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá genyós hó..biztos csúszik minden mint a rohadás..nincsen kedvem összetörni magamat
esett vagy 2 centi de én igyis ugyis kimegyek 12re, ki tart akkor velem?
na jó éjt belétek, imádkozzatok h. 1-2 centitől ne legyen több hó
Jaja én is most néztem ki
esik a hav rohadna le... elég érdekes lesz a holnap
Az asszonynak lejárt a személyi igazolványa és nem vette észre !
Egy kis klasszikus:
Hofi:
Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő.
Jaja
Na, mán vót haszna
ja tudom..ti csináltátok a kamera rendszert a főtéren muter munkatárs nője nektek köszönheti, hogy meglett a biciklije
mer vannak vándorcigányok, akik járkálnak a falu másik végéből oszt ha van valami "látványosság" megállnak nézelődni az utcába összesen 4 család van...ebből 1 akik iylen retkesek..de azok is normálisak...ja és ez a 4 család is az utca másik végén lakik
1x voltam ott melózni, de akkor is nyírábrányi határőrségtől mentem fődúton az erdőn át.
Kokadon is dolgoztam a templom tetején.
Nekem min1 hol lakok, de a zasszony nemigen kőtözne.
de én akárhányszor jártam ott tele volt az utca cigányporonytokkal meg még jöttek oda a motorhoz, hát a kurva annyuk
tudom, mesélted
A környékünkön nem sok...ne rontsd az üzletem..meg amúgy is..itt öreg cigányok laknak, akik már itt laknak 60 éve...nincsen velük baj. ne rontsd a bótomat
Bogomerbe.
Elfelejtettem, hogy kint is van egy garázs, 400 négyszögöles kert van, első hátsó udvar, jelenleg 7 kutyával.
Laktam má' indiánrezervátumba
Jól hangzik, de asse tom , hol van ez a Bogumír? Vagy Kokad?
nem akrsz te ottlakni... sok a rézbőrűű ott
Há' cseréjjünk.. Jó részen lakunk..alig van a közelben kokeró, csak pár utcányira. 140 nm-es ház 3 szoba konyha fürdőszoba, nappali, kamra, garázs kazánház. Na?
Az meg nekem pont jól jönne, csak kilógatnám a lábom az ablakon, aszt vizesborogatás se kéne rá.
Cseréjjünk házat!
Az ablakom alatti 1 méteres árok félig van vízzel
Ha házat akarok majd venni egyszer szólok, oszt nézel Nagyhegyesen valamit...ahogy leírtad..álom hely