Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Min1, majd elmeséljük, h milyen vót
Ugyanolyan gyorsan kell menni , mint amennyivel a szél fúj, aszt pont semmit sem érzel belőle.
Mit vártál? Repesni fognak az örömtől, hogy egy iylen hülye fiút neveltek, hogy iylen időbe még motorozni akar?
Engem meg apámék nem engednek. Áhh.
Én jan. elsején kezdet a szezont a sarat meg kimondottan szeretem de ebben a geci északi szélben a faszomnak sincs kedve kimenni.
nekem 24-26km, csak szerencsére én tudok fődutat a tankire
én is kimegyek, nem igazán érdekel már ha esik se...
Majd április végén. max május első hete, de Eszka majd pontosan megmonggya
valaki nem tudja h mikor lesz a hajdúszoboszlai motorostali?:) nagyon várom:D
Mikepércsen si van avyg 5 centi...most ebszéltem egyik csajjal
Am debrecenbe is nagy hó van?
Mondanám h rakjuk fel a teherautónkra de hóba azt nem vezetem
Hát azért nekem se a környék..nekem Vámospércs 9km..azt kövön onnan még a tanki erdőbe..olyan szar úton, hogy még 1000 fokos napsütésben is áll a víz.
Mondanám neki, de az a baj, hogy kicsi a futónk, na meg nem is ér rá..van valami melója
Ha itt a mi környékükön gépelek, akkor én is lábon megyek ki, de hogy menjek 20 km-t nyilegyenes kövesúton krosszmotorral? mire odaérek lehet felújjitani, úgy h semmi öröm nem volt benne.
Monnyad a faternak, h vigyen ki futóval!
én nem siránkozok..megyke én motorozni ha sár van....de ez a rohadásos hú nagyon csúszik...kimentem a kiskutyákhoz azt 2x majdnem elestem.-..gyalog...hát akkor motorral? áhh... amúgy ha futóval vinném a motort én is mennék... úgy könnyű
hát akkro az vagyok...
pont azér megyek ki , aki műanyagbúl van, az egész ősszel -télen odahaza siránkozik.
puding
Majd megint buksz ebbe a csúszós szarba
Semmi. Sántítok, mint a kutya, de motoron nem láccik
kimegyek akkor én is , de lehet lesz 1óra is , mindig elkések
Nem..csak kimentem azt annyira csúszik minden, hogy 2x majdnem elestem..nincsen kedvem összetörni magam... ha puding vagyok ha nem neked mizu a lábaddal?
Csá gecc! Mit rágózod a körmöd?
Mi a bánatosfaszom van má' ? Áthatolhatatlan hóakadály lett?
amúgy itt nem 1-2 centi van...vagy 5