Szeva Gyiki!
Jó volt nagyon! Szerencsére az időjárás kegyes volt Kishíján közelebbi barátságot kötöttünk egy Bambival, de szerencsére megúsztuk , így jót nevettünk rajta, majd nyugtáztuk, hogy elég érdekes kis találkozás lett volna, mert kb simán átmentünk volna egymás gyakán...Én 10km-en keresztül "cipeltem" egy nagy fekete lódarazsat a póló alatt, aki egész jól tűrte a motorozást, meg se nyikkant...de a szabadságot nem szerette, mire ki akartam engedni megharapta a sörhasam a kis bestia
Sámsoni út vége, buszfordulóba bemész és balra az első földút, 200m egyenesen és onnantól kezdve kb 10-20 hektár a tanki crosspályáért kell fizetni vmi éves díjat, de az enduró pálya ingyenes
Csákány na milyen volt a tegnapi napotok ha csak a tankin karistolsz össze vissza az semmibe nem kerül viszont ha a nagy cross pályán szeretnél motorozni akkor aszem annak van valami anyagi vonzata valami jelképes összeg amiért a pályát karbantartják
ÓÓúúú de jót motoroztam...mentem 63km-t Bagamér környékén az erdőkbe...olyan utakat fedeztem fel, ahol még soha nem jártam. Nagyon durva, hogy milyen jó ks endurós terepek vannak errefele.
Mizu?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Jó volt nagyon! Szerencsére az időjárás kegyes volt Kishíján közelebbi barátságot kötöttünk egy Bambival, de szerencsére megúsztuk , így jót nevettünk rajta, majd nyugtáztuk, hogy elég érdekes kis találkozás lett volna, mert kb simán átmentünk volna egymás gyakán...Én 10km-en keresztül "cipeltem" egy nagy fekete lódarazsat a póló alatt, aki egész jól tűrte a motorozást, meg se nyikkant...de a szabadságot nem szerette, mire ki akartam engedni megharapta a sörhasam a kis bestia
Sok gyökér.
Az ember nagytöbbségében az a kép van a motorosrol, hogy csak száguldani lehet.
Ha már 80-90nel haladok már tolnak hátulrol lefelé
Ma is 100 ,de jo volt csak kár hogy egyedül
Ma szabolcsba jártam