Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Mizu?
hajrá! nemtudom mennyit szánsz rá, de a dr-ek elég megbízhatóak kezdő endurónak
szeva, milyet fogsz venni helyette?
szeva
Ha esetleg valakit érdekel...

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Ahoj!
Hali akkor jól van akkor ha minden fasza volt... még szerencse,hogy csak a hasadat csípte meg...
Szeva Gyiki!
Jó volt nagyon! Szerencsére az időjárás kegyes volt Kishíján közelebbi barátságot kötöttünk egy Bambival, de szerencsére megúsztuk , így jót nevettünk rajta, majd nyugtáztuk, hogy elég érdekes kis találkozás lett volna, mert kb simán átmentünk volna egymás gyakán...Én 10km-en keresztül "cipeltem" egy nagy fekete lódarazsat a póló alatt, aki egész jól tűrte a motorozást, meg se nyikkant...de a szabadságot nem szerette, mire ki akartam engedni megharapta a sörhasam a kis bestia
na, az nagyon jó... akkor valóban vennem kell egy motort...
áhh nem igaz az...
Sámsoni út vége, buszfordulóba bemész és balra az első földút, 200m egyenesen és onnantól kezdve kb 10-20 hektár a tanki crosspályáért kell fizetni vmi éves díjat, de az enduró pálya ingyenes
Csákány na milyen volt a tegnapi napotok ha csak a tankin karistolsz össze vissza az semmibe nem kerül viszont ha a nagy cross pályán szeretnél motorozni akkor aszem annak van valami anyagi vonzata valami jelképes összeg amiért a pályát karbantartják
Hello! Hogy lehet oda menni? Mármint mibe kerül... Épp most gondolkodom, hogy télre venni kelle valami sárdagasztót..:-)
minek tanulsz,attól csak hülyébb leszel!
én meg csak akkor szinte
kedden általában nem érek rá, mert szerdára kurva sokat kell tanulnom
csak fostok telefonálni
ráérsz majd kedden? menni kéne tankira!
én is email párti vagyok inkább, ott is simán meg lehet beszélni akármit ha megbízható az ember....
valaki mondja meg, hogy miért van az h fehér kombi astrával kiállnak versenyezni ?

Sok gyökér.

Az ember nagytöbbségében az a kép van a motorosrol, hogy csak száguldani lehet.

Ha már 80-90nel haladok már tolnak hátulrol lefelé
ÓÓúúú de jót motoroztam...mentem 63km-t Bagamér környékén az erdőkbe...olyan utakat fedeztem fel, ahol még soha nem jártam. Nagyon durva, hogy milyen jó ks endurós terepek vannak errefele.
Megvolt a héten az 500km

Ma is 100 ,de jo volt csak kár hogy egyedül
Ma szabolcsba jártam
Hát én akkor is a telefon híve vagyok