Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos azért mert nincs 100wattos neonos világítás
Hááát így hátulról..Nem is tudom..
azt hittem már fel sem ismersz
Reggelt!
A jobb oldali Te lennél?Hmmmm
Na bevallom engem is vonz ez a cross műfaj!
Szeretném kipróbálni és ha később a zsebem engedni fogja veszek egy 125ös crosst a sport motor mellé hobbi célnak!
Én kintlakok a faluvégén és itt a határ amit jól össze kéne gányolni!
Oksa
5-10ezer között lehet ha gyárit akarsz, de sztem szerzel vmi ilyesmi pipere táskát oszt rácsavarozod:) majd megmutatom hogy van megoldva
Osztán szted mennyibe fáj egy olyan?
gyári DRz
Jut eszembe, az a kis táska az gyári DRz tartozék? avgy te honnan szerváltad? egy olyan kéne nekem
áá este nem jó
Áháháááá én is endurózni akarok már. Most. Mármost azonnal.
tetszett nagyon ahogy viselkedett ebben a takony időben, és szárazban gondolom még ettől is jobb a hatás, találtam hasonló gumit neten mint az enyém, azt írták róla h. laza és sáros talajra való szóval pont ide a környékünkre a hátsó hgumi marad ezen a télen, arra már nem lesz keret, de sárvédőt veszek meg kéne lehet 1 szemüveg mert párásodni fog a plexi télen
Na mesélj, hogy viselkedik a szett?
Ajjajj..akkor gyűjtöm a pénzt mer a DT megeszik avyg 6-7 litert 100-on.. meg szerválok addig egy katonagatyát, csimmám az nincsen..meg ah haverom enm jön akkor lelopom a DT-jéről a kézvédőket
szombaton kéne menni jövőhéten akkor érnék rá, befele is földúton mennénk meg hazafele is
Most van egy kis pénzem...Addig akkor nem motorozom el..gyűjtök még hozzá és nekem okés.. Megbeszéljük
Szép
ktm style sárvédőt akarok RMC-s
http://www.rmcmotor.hu/termek....

ennyi pénzt megéér
Szerintem ne vegyél rá sárvédőt, vagy ha veszel akkor RMZ450-ét...a DRZ-é sztem csúnya enduróba. Pöpec
ÁÁ de mocsok jól néz ki. Utóbbi időben gyengéim lettek az ilyen tereptúró vaddisznók.