A jó minőségű magyar ételeknek köszönhetően összeszedtem valami jó kis nyavaját..szombattól tartott hétfő éjszakáíg hasmenés-gyomorgörcs kombóval tarkított akármicsoda.. Azért péntek este a tankcsapda jó volt..
Dolgozok is meg nyaralni is voltam de már jobban vagyok Áldozatául estem a tipikus magyar minden eladó mentalitásnak.. A vödörlámpásnak a klasszik kereklámpást szokták hívni..
50eft volt,kb.1500 km-t használta a faszi egy cb 600 horneten.
Elvileg legális,legalábbis minden van hozzá ami kell,hogy legyen hozzá.
Délután otthol vagy?Felugranék,lenne egy levelem mutatóba
Hell!
A szépség mindig szubjektív dolog.Kinek mi adja de egyébként nekem eddig az összes motorom tetszett valami miatt így hát ez sem kivétel.
Funkcióját tekintve is megállja a helyét nálam.
Általában azok szokták lecsúnyázni akik szintén csúnya(legalábbis számomra)géppel közlekednek.Pl:vödörlámpás sv 650..hát aztán az meseszép..
márha publikus
50eft volt,kb.1500 km-t használta a faszi egy cb 600 horneten.
Elvileg legális,legalábbis minden van hozzá ami kell,hogy legyen hozzá.
Délután otthol vagy?Felugranék,lenne egy levelem mutatóba
amúgy hell
sokat dolgozol mostanában? fogy a sör?
ez a vödörlámpás?
aztán valami van helsinget vigyél magaddal, nehogy kiszívja valami vámpír a víredet
A szépség mindig szubjektív dolog.Kinek mi adja de egyébként nekem eddig az összes motorom tetszett valami miatt így hát ez sem kivétel.
Funkcióját tekintve is megállja a helyét nálam.
Általában azok szokták lecsúnyázni akik szintén csúnya(legalábbis számomra)géppel közlekednek.Pl:vödörlámpás sv 650..hát aztán az meseszép..
hátte? péntek van-E ?
szerintem....
ma este 9korul nem tudjatok mi volt a bodeganal?annyi motoros volt de siettem....
pár életkép van még 3 giga ha vkit érdekel teszek fel még ha szépen megkér
Rég voltam erre!
Mi helyzetes? Van valami új?