Ha a valóságban is 89cm akkor az pont jó, nekem a max felső határ. Haverom RX 125-nek is annyi csak neki SM szettel. Akkor elég strapabíró kis "jószágok" ha jól sejtem. Köszi az infót.
nem ültem még drz-n. de utána néztem most mindkettőnek 89cm ír.
Nekem most lesz 3 éve meg a gép. Az első év után kellett gyűrűt(10e),vezérműláncot(11e) meg szelepszárszimeringeket(2e) cserélni benne. de ezt is csak azért mert nem gyári légszűrő volt benne és beengedte a sok port, tudom az én hibám de akkor még tudatlan voltam. azóta nem eszi az olajat egyáltalán, teszi a dolgát meg most vettem bele egy központi teleszkópot, mert az enyém megadta magát(20e). ezen kívül a szokásos dolgok,láncszett, olajcsere, gumik. elég strapabíró szerkezet, bár nem is egy erőgép.
Ejj az nagyon frankó. Egyébként mennyire magasak ezek? Gabi drz-jén ültél már? Ha igen, ahhoz képest sokkal magasabb? Neked mióta van meg a gép és volt-e már valami nagyobb baja?
Azért cseréltem le mert van rajta 1 repedés, nem akartam megkockáztatni hogy orra essek 1 nagyobb fékezésnél ha véletlen eltörik. Amúgy a régi nekem is jobban tetszett, csak ez a sima volt olcsón. 8e :) de a hullámos meg jó lesz még enduró szettre ha lesz ősszel. :)
Nekem most lesz 3 éve meg a gép. Az első év után kellett gyűrűt(10e),vezérműláncot(11e) meg szelepszárszimeringeket(2e) cserélni benne. de ezt is csak azért mert nem gyári légszűrő volt benne és beengedte a sok port, tudom az én hibám de akkor még tudatlan voltam. azóta nem eszi az olajat egyáltalán, teszi a dolgát meg most vettem bele egy központi teleszkópot, mert az enyém megadta magát(20e). ezen kívül a szokásos dolgok,láncszett, olajcsere, gumik. elég strapabíró szerkezet, bár nem is egy erőgép.
Meguntad a ződsíget?
Azt hittem kicserélted a csapágyakat.
Mért cserélted le a tárcsát? (Másik szebb)
Látom a DR-eden 250-es matrica van. Forgalmiban is annyi szerepel? Mennyi rá az éves köteleződ?
Mostmár várjuk a jogsit oszt wümmm wümmmm!
Azt sem tuták ki kinek a motorja!
Valami olajfolt volt vagy mi?
jah meg jó volt a szombat