Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a valóságban is 89cm akkor az pont jó, nekem a max felső határ. Haverom RX 125-nek is annyi csak neki SM szettel. Akkor elég strapabíró kis "jószágok" ha jól sejtem. Köszi az infót.
nem ültem még drz-n. de utána néztem most mindkettőnek 89cm ír.
Nekem most lesz 3 éve meg a gép. Az első év után kellett gyűrűt(10e),vezérműláncot(11e) meg szelepszárszimeringeket(2e) cserélni benne. de ezt is csak azért mert nem gyári légszűrő volt benne és beengedte a sok port, tudom az én hibám de akkor még tudatlan voltam. azóta nem eszi az olajat egyáltalán, teszi a dolgát meg most vettem bele egy központi teleszkópot, mert az enyém megadta magát(20e). ezen kívül a szokásos dolgok,láncszett, olajcsere, gumik. elég strapabíró szerkezet, bár nem is egy erőgép.
MI ez a nagy érdeklődés Karesz?
Meguntad a ződsíget?
Ejj az nagyon frankó. Egyébként mennyire magasak ezek? Gabi drz-jén ültél már? Ha igen, ahhoz képest sokkal magasabb? Neked mióta van meg a gép és volt-e már valami nagyobb baja?
jaja forgalmiban 250 van, a kötelező meg 6280 egy évre.
Azért cseréltem le mert van rajta 1 repedés, nem akartam megkockáztatni hogy orra essek 1 nagyobb fékezésnél ha véletlen eltörik. Amúgy a régi nekem is jobban tetszett, csak ez a sima volt olcsón. 8e :) de a hullámos meg jó lesz még enduró szettre ha lesz ősszel. :)
Azigen!
Azt hittem kicserélted a csapágyakat.
Mért cserélted le a tárcsát? (Másik szebb)
Hello

Látom a DR-eden 250-es matrica van. Forgalmiban is annyi szerepel? Mennyi rá az éves köteleződ?
4 óra hossza alatt szétkaptam meg össze, közben átzsíroztam a kormány csapágyakat, bár az alsó már elég kopott
azigen:D jólszétkaptad
Én nem tudtam az eredményt úgyhogy jó volt..
Elvoltam délután
akkor már nem érdekel mikor már tudom az eredményt az a baj
Le kell húzni torrentről és megnézed..Én is így csinálom..
igen, de multhéten fizetös volt már... én is ott néztem elötte
Ja és cska az élőt leghet nézni, az ismétléseket nem.
Nem fizetős, csak regisztrálni kell, és beenged.
nem tudom mert ugyebár csak a digin adják magyarul az meg nekünk nincs, neten meg fizetőssé tették a mocsok zsidók
Na tankoltam ma kannába 20L benyót!
Mostmár várjuk a jogsit oszt wümmm wümmmm!
Az igen jól elhajították!
Azt sem tuták ki kinek a motorja!
Valami olajfolt volt vagy mi?
ezt láttátok hétvégén? http://www.dailymotion.com/vid... Moto 2
már majdnem be van járatva... de azért már adagoltam neki óvatosba
jah meg jó volt a szombat