TeeBee az útitervet már nagy vonalakba tudom hogy megyek E még én is agyalok rajta(bár jó volna) az aggályaimat majd elmondom . ha netán erre mégse akkor is valahova mindenképp el kéne menni
harpi: jó ötletnek tartom és merre gondoltad még megtudakolom a kis feleségemtől mi a program hétvégére lehet,hogy az anyóshoz kéne menni ebédre max felmentést kérek
Mester, ha megvan a az utiterv és, hogy kb mi pízben lenne a túra akkor majd szólj, bár az anyagiak nem biztos, hogy engednek majd 2000km-t. NAde majd meglátjuk... Te tuti, hogy mész?
Adjon Isten Koma!
Nem vagyok mindennel képben, mert negyedévzárás van a cégnél és jövőhét szerdáig egyfolytában dógozok, mint egy állat...
Mivel ezen a hétvégén van valami rendezvény a helyszínen asszem a sátrakat már nem is bontják majd le, így azokkal nem kell már foglalkozni. Mi majd csütörtökön megyünk ki megcsinálni a maradék dolgokat, ha jól tudom.
Sajnos tényleg nem volt még motorostalálkozónk eső nélkül, de hátha idén magunkmögött hagyjuk ezeket az időket is Ábrányban....
hát szerda Titi! Mi a pálya,megy már a készülődés? Hogy is van: ábrányba mindig szar az idő mert esik,ezért most kicselezzük,és adonyba megyünk... háhá melyik este leszel kint,ha kint leszel? lehet átgurulok meglesni drága tested!
harpi: jó ötletnek tartom és merre gondoltad még megtudakolom a kis feleségemtől mi a program hétvégére lehet,hogy az anyóshoz kéne menni ebédre max felmentést kérek
Holnap du 2-3 körül valaki nem szeretne kinézni hajdúdorogra?
Vasárnap egy baráti gurulás ?
Össze kéne jönni egy jó kis csapatnak,oszt góóóóó!
Az élet igazságai
Nem az a baj, hogy nyakig vagyunk a szarban, hanem hogy
lötyögtetik.
Az alkohol folyékony pszichiáter.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek.
A szerelem olyan, mintha becsináltál volna.
Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
Ha egy férfi megérint a szavaival, akkor a keze sincs már
olyan messze.
Nagy ésszel nagyot lehet tévedni.
Annyira sokoldalú, hogy az már gömb.
Gondolkodom, tehát vagyok! - mondta a rendőr és eltűnt.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség.
Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Aki mer, annál van a kanál.
Az élet olyan, mint a WC-papír.
Minél közelebb érsz a végéhez, annál gyorsabban fogy
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a
feladatot másnak.
Ha mindenképpen fogyni szeretnél, egyél amennyi jól esik,
csak ne nyeld le!
!MEG VAN A JOGSIM!
Há dobj egy msn címet
Nem vagyok mindennel képben, mert negyedévzárás van a cégnél és jövőhét szerdáig egyfolytában dógozok, mint egy állat...
Mivel ezen a hétvégén van valami rendezvény a helyszínen asszem a sátrakat már nem is bontják majd le, így azokkal nem kell már foglalkozni. Mi majd csütörtökön megyünk ki megcsinálni a maradék dolgokat, ha jól tudom.
Sajnos tényleg nem volt még motorostalálkozónk eső nélkül, de hátha idén magunkmögött hagyjuk ezeket az időket is Ábrányban....