Gratulálok a jogsidhoz énis
Tavasszal azért nemtudtunk moccolni mer nemvolt meg a papír én meg most azért nemtudok mer elvan törve a karom
Még 2 hétig rajta lesz... és h törtem el?
Leestem részegen egy fáról.... fuck alcohol
Néztem én is a moto morinit de sajnos a talpraállítása elég sokba kerűlne..Arról nem is beszélve ha kell hozzá alkatrész akkor a hajam befonom mire megjön.. Köszi a segítséget Norbi,ha esetleg látsz valamit akkor jegyezd meg és szólj majd..A használtautós hirdetéseket már láttam..
Már volt Balunak z750 nem igen akar még egyet ez kicsi neki ezerest szeretne javasolnám én mentem ilyennel nekem tetszett praktikus a gardán miatt...stb bár tudom úgy se fog tetszeni meg nem is 100 x lóerő de azért próba cseresznye
Ez csak 750-es, Z- fórumról a Kacsorjanikáé...
Nem úgy néz ki az időjárkálás mint aki javulni akar. Ebből se lesz semmi du.
A határ utcáról írok még mindíg, egy elektronikai cégtől... :)
Na elvitték a kiszemelt motort úgyhogy ha valaki tud jó állapotú nem széthajtott,nem idős,nem 50e km-es,1000-es naked motort max 1,3mft-ig akkor ne tartsa magában..
Hát... Erről ennyit, ez a kibaszott eső megint keresztbetett...
Hajdúdorogon van most motorostalálkozó, nem hiszem, hogy jól érezték magukat tegnap éjjel az emberek...
Arra gondoltam, hogy du mehetnénk egy kört szétnézni arra ( felvonulás, Hidi Miki) De már kocsival jöttem dógozni. Ha kiderülne az idő akkor még bármi lehet, legfeljebb visszajövök mocival...
http://youtu.be/cmCNGbxaDoc
Mért mész a fára? Több milió éve lejöttünk már onnan!
Mikór jön rendbe?
.
Tavasszal azért nemtudtunk moccolni mer nemvolt meg a papír én meg most azért nemtudok mer elvan törve a karom
Még 2 hétig rajta lesz... és h törtem el?
Leestem részegen egy fáról.... fuck alcohol
Nem úgy néz ki az időjárkálás mint aki javulni akar. Ebből se lesz semmi du.
A határ utcáról írok még mindíg, egy elektronikai cégtől... :)
Hajdúdorogon van most motorostalálkozó, nem hiszem, hogy jól érezték magukat tegnap éjjel az emberek...
Arra gondoltam, hogy du mehetnénk egy kört szétnézni arra ( felvonulás, Hidi Miki) De már kocsival jöttem dógozni. Ha kiderülne az idő akkor még bármi lehet, legfeljebb visszajövök mocival...