Uhhhhh! nem rég indítottam volna be a motort és nem tudtam beindítani mert lemerült az aksija! Meg íjedtem hogy a generátor nem tölt vissza és most fogyot ki az összes szufla az aksiból azóta mióta megvettem a motort!Betoltam, mentem 5 karikát utánna leállítottam aztán beindult rendesen gobnyomásra!
Így kiderült, hogy jó mert vissza töltött anyit hogy beindítsa a motort gombnyomásra!
Szerintem azért merült le mert multkór nagyon megmostam és úgy raktam el és a víz "leszívta" az aksit!
2010 július 10- szombat- FOGADD EL, FOGADJ EL!
A FÉNY FELÉ ESÉLYCENTRUM elutasíthatatlan felkérésére rendkívüli motoros felvonulást szervezünk Debrecen-Józsán a fogyatékkal élők integrációjáért!
A nemes cél, hogy jelenlétünkkel felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen akadályoztatva élni.
Maga a rendezvény országos szintű, melynek debreceni egész napos rendezvényén mi is örömmel veszünk részt.
Mi, motorosok amit tehetünk értük, hogy megjelenünk, gurulunk egyet Debrecen-Józsán, képviselve őket a zászlóikkal, és amikor megérkezünk, akinek van kedve, ott maradhat Velünk. Megkérdeztek Bennünket, hogy volna-e lehetőség rá, hogy pár álló motorra felüljenek, mert nekik ez nem mindennapi élmény lenne. Hát ezzel segíthetünk MI.
Megkerestük a Közlekedés Biztonságáért Alapítványt, akik szintén gondolkodás nélkül vállalták, hogy biztosítják gurulásunkat.
Reméljük, minél többen Velünk tartotok!
Gyülekező: 9:00- Debrecen, Böszörményi úti Mol kút
Indulás: 9:15
Együtt érkezünk a helyszínre (Józsa-Plaza), és onnan indul a hivatalos menet 9:45-től , ennek útvonala:
-Sillye Gábor u.
-Felső Józsai út
-Gönczi Pál
-Bocskai I.
-Kiserdő
-Alsó-Józsai út
-Óiskola
-Unokakert Sporttelep
A sporttelepen az utca lezárásra kerül a motorok Biztonságos parkolása érdekében.
Veled mizus?
Bejáratad már a gépsast?