Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pangás van!
Veled mizus?
Bejáratad már a gépsast?
Ahoj, mi újság itten?
Uhhhhh! nem rég indítottam volna be a motort és nem tudtam beindítani mert lemerült az aksija! Meg íjedtem hogy a generátor nem tölt vissza és most fogyot ki az összes szufla az aksiból azóta mióta megvettem a motort!Betoltam, mentem 5 karikát utánna leállítottam aztán beindult rendesen gobnyomásra!
Így kiderült, hogy jó mert vissza töltött anyit hogy beindítsa a motort gombnyomásra!
Szerintem azért merült le mert multkór nagyon megmostam és úgy raktam el és a víz "leszívta" az aksit!
Éjszakai Motorozás Máriapócson:
Klikk ide
Remélem TI is jöttök!

2010 július 10- szombat- FOGADD EL, FOGADJ EL!
A FÉNY FELÉ ESÉLYCENTRUM elutasíthatatlan felkérésére rendkívüli motoros felvonulást szervezünk Debrecen-Józsán a fogyatékkal élők integrációjáért!
A nemes cél, hogy jelenlétünkkel felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen akadályoztatva élni.
Maga a rendezvény országos szintű, melynek debreceni egész napos rendezvényén mi is örömmel veszünk részt.
Mi, motorosok amit tehetünk értük, hogy megjelenünk, gurulunk egyet Debrecen-Józsán, képviselve őket a zászlóikkal, és amikor megérkezünk, akinek van kedve, ott maradhat Velünk. Megkérdeztek Bennünket, hogy volna-e lehetőség rá, hogy pár álló motorra felüljenek, mert nekik ez nem mindennapi élmény lenne. Hát ezzel segíthetünk MI.
Megkerestük a Közlekedés Biztonságáért Alapítványt, akik szintén gondolkodás nélkül vállalták, hogy biztosítják gurulásunkat.
Reméljük, minél többen Velünk tartotok!
Gyülekező: 9:00- Debrecen, Böszörményi úti Mol kút
Indulás: 9:15
Együtt érkezünk a helyszínre (Józsa-Plaza), és onnan indul a hivatalos menet 9:45-től , ennek útvonala:
-Sillye Gábor u.
-Felső Józsai út
-Gönczi Pál
-Bocskai I.
-Kiserdő
-Alsó-Józsai út
-Óiskola
-Unokakert Sporttelep
A sporttelepen az utca lezárásra kerül a motorok Biztonságos parkolása érdekében.
30.000FT eredetileg, ez akciós volt és 24.000be lett volna, de én lealkudtam 18.000-ra!
Ilyen zsidó vagyok! szerintem annyiért megérte.
na lépek jó8
Na akkor végre iszunk egyet
yes . nem kell jelentkezni csak ott lenni induláskor és menni
És am erre meddig lehet jelentkezni?
köszike
teccik
te jössz?
Ment a mail
ez nagyon király, mennyi volt?
Itt a nyár és semmi jó kis túra
Egyedül megy uncsi.
v jó kis hosszú hétvégés be baszós buli...
Ez engem is érdekelne
üdv mindenki
Milyen programot tudsz E?
Huhúúú, de még milyen hosszú, meg milyen durván jó. Tegnap este sikerült motorozni amúgy?
Az adatlapomon megtalalod, kommentbe nem szivesen irom bele.
Mirol lenne szo?
Thanx!
szép Lípő .
Hello! vettem csizmát!
hosszú volt ez a 7vége,nemde Jocó?
XVIII. Nemzetközi Motoros Találkozó
Kisújszállás, Strand

2010. július 8-11.

Csütörtök: Wanted, Lokátorock
Péntek: Blues Company, Bikini, Karthago, Hell
Szombat: Dogs, Ossian, Zorall, Tequila

További infó: http://www.griffmc.hu