Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem különösebben..Szép motor,jó motor volt de majd lesz másik.Mondjuk nem nagy választék van..Pont annyiért nincs motor amennyit én szánok rá szóval nehéz a választás..
és nem rísz
Bezony..jól telezabáltam magam.. Ma meg elvitték a kerregőt úgyhogy hivatalosan is motor nélküli vagyok
Aztat beléd is jóvót a nász .
Mizu tegnap annyit szoptam azzal a szarral hogy a végén bebasztam a sarokba az egészet . lefőttem minta KV oszt baszott bemenni így hát az egyszerűbb utat választottam imuval el bizniszelem az ő deltás lengőkarját és ezt meg majd ha hűvösebb lesz meg szakértem
Tiszteletem a Szerveknek!
Háááááááj EEE!
Háj Zoli
Sztem nincs. Nem kell itt már motor a kutyának se.
Legtöbben inkább a neten próbálják eladni, meg onnan is vesznek.
Szewa biboy! Vagy három éve nem láttalak a totyikban.
Sztem a K end H a legolcsóbb.
nemtudom sokat lehet e adni rájuk, nekem tegnap a Gen**li küldte az sms-t, csak a gond az volt, hogy a vihar már rég ott tombolt a fejem fölött... .
Union
megint vihar lesz DU-tán
Helyes!
én fogok de csak 5-től hazáig
De szííp az idő!
Én a helyetekben motoroznék!
vagy K&H, én mikor kötöttem ez volt a legolcsóbb!
szerintem Union, azt tuti olcsó. Hogy jó is? azt nem tom!
Üdv!
Debrecenbe melyik biztosító a legolcsóbb? Tegnap kerüld hozzám egy rendszámos DT de nem tudom hogy hol érné meg megkötni a biztosítást.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok.
Érdeklődnék valaki nem tudja hogy van-e Debrecen környéken motorpiac, úgy tudom valamikor Miskolcon volt, minden hónap első vasárnapján, nem tudom, hogy létezik-e még, ha valaki tőbbet tud róla, hogy hól, mikor van légyszives válaszoljatok, mert van egy Honda st 1100-em eladó, ki szeretném vinni.
Sziasztok!
Eladó egy 89-es DR-600!
Friss műszakival,Teljesen leszervizelve,/olaj+szűrő,gyertyák,szelephézag,új kuplungszett/Gumipók csinálta,
Givi dobozzal.Egybe rendbe,szép a hangja,az űlés már át van huzatva rajta.
300.000.-píz az ára.
még békák is!
Milyen kemény idők? Jég, vagy csak eső? A KTM-et nem verte el?
Jaja. Örülhettek. Ezek szerint mi is csak a végét kaptuk, hála istennek.
jelentem h Falván és Acsádon elég kemény idők jártak.... ha már az időjárkálásnál tartunk!