Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jáj , óó
Szaszka
Nézzél ki ezekre a helyekre mondjuk szerintem lehet,hogy később lesznek kint bár már láttam 1-2 őt már délután is
Szia,

Mail: halaszbence@gmail.com

Mellesleg most is gurulhatnékom van
Csákó üdv minálunk van egy társaság akik esténként az Egyetem előtti Both-dega büfénél múlatják az időt illetve a mikepércsi út kivezető szakaszán há ennyit tudok lehet nem nagy segítség ha dobsz egy mail címet tudok egy túra ajánlatot
Hali nem rossz ötlet szerintem visszatérhetünk a témára hétvége felé
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy esténként, vagy úgy általában szoktatok-e motoros találkozókat, dumálásokat szervezni a városban, esetleg közös gurulásokat intézni? Ha igen, akkor ha nem probléma, szívesen csatlakoznék Hozzátok!

Üdv: Bence
Üdv az Uraknak!
A belépő pénteken 2500(de ehhez jár egy belépő is a helyi uszodába), szombaton 1500 lesz, de a plakáton minden megtalálható...
Nem egy Kisújszállás szintű buli, de mindíg nagyon jól sikerült eddig még(kivéve amikor szarráverte az eső..), jól szokták az emberek érezni magukat.
Most jövök a terepszemléről és bízton állíthatom, hogy akinek eddig bejött annak ez még jobban fog tetszeni, akinek eddig nem adta annyira, majd talán most jobban megkedveli, mert nagyon korrekt a terület, elég sok pénzt tettek bele most az Adonyiak.
Lesz hűvösben elég sátorhely (már csak az idő lenne jó...) Modernebb színpad, baszott nagy sörsátor, külön épületben vizesblokk zuhanyzókkal, egy kis külön hely a quadosoknak stbstbstb.
Szevasztok
Jövőhéten ha jó idő van, közös gurulás, mondjuk Lillafüredre. Döntögetünk eszünk iszunk és jó lesz.
kérdezni szigorúan csak a "kisfőnököt" TEEBEE bátyját az árakról...
de amúgy minden pénzt megér,főleg ha este elborul az agy az alcoholtól, igazán csak akkor kezdődik a buli:D
Megy a zsongás, úgy látom. Beugró mennyi lesz?
Én biztos hogy megyek! Mást hogy jön e, nem tudom?
http://www.sportmotor.hu/motor... "Mi ott leszünk,és Ti?!"
Oksa
hali. napokban leviszem a cuccot.majd
Kócsolooom .
Reggelt
A dorogiak jól megjárták ezzel az idővel... Péntek estétől végig áztatta a motorostalálkozót az eső...
jelentem nálam esik az eső, nem nagyon, de ahhoz éppen elég hogy szétázzon az ember
Sziasztok! Esik felétek jelenleg? 11-kor indulnom kéne debrecenbe....
azzzta jókisnemrosszzz