Nekem ez jött körlevélben:
Mint azt már hírül adtuk, 2010-július 24-én szombaton- Éjszakai Motorozás lesz Máriapócson.
Bővebben erről itt olvashattok: HBMOTOROSOK
Mivel non-profit szervezet lévén a költségvetésünk nem engedi meg, hogy kockáztassunk, a pályamotorozás csak akkor kerül megrendezésre, ha ha visszajeleztek nekünk, hogy van rá igény.
Ezért megkérnénk mindenkit, aki szeretne részt venni az éjszakai motorozáson, hogy küldjön egy e-mailt a hbmotorosok@gmail.com - ra, feltüntetve nevét (nick név is elég) motortípusát és a kategóriát, amiben indulni szeretne!
Érdemes küldeni nekik egy mail-t,hogy mentek mert ha nincs elegendő jelentkező akkor nem is rendezik meg a pályanapot..Legalábbis ezt írták a hírlevélben..
Jó Napot!
Valaki felvilágosítani, a hétvégi máriapócsi pályamotorozással kapcsolatban? Hol/hogyan lehet nevezni mik a feltételek ilyesmik.
eőre is köszi
Jaja pontosan. Éppen ezért én úgy szoktam, (amikor anyagilag megengedhetem) hogy télre kap 10W40-et nyárra meg 15W50-et. Télen a hideg indításnál mindenképpen előnyösebb a "vékonyabb" olaj.
Én motul 5100 15W50. De eddig még nem volt olyan motorom amibe külön kellett volna váltóolaj. A 4T olaj keni a kuplungot is, meg mindent ami belül van.
Mint azt már hírül adtuk, 2010-július 24-én szombaton- Éjszakai Motorozás lesz Máriapócson.
Bővebben erről itt olvashattok: HBMOTOROSOK
Mivel non-profit szervezet lévén a költségvetésünk nem engedi meg, hogy kockáztassunk, a pályamotorozás csak akkor kerül megrendezésre, ha ha visszajeleztek nekünk, hogy van rá igény.
Ezért megkérnénk mindenkit, aki szeretne részt venni az éjszakai motorozáson, hogy küldjön egy e-mailt a hbmotorosok@gmail.com - ra, feltüntetve nevét (nick név is elég) motortípusát és a kategóriát, amiben indulni szeretne!
Megértéseteket előre is köszönjük!
Motoros üdvözlettel:
HBME