Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét!
zééé1000 nekem nagyon bejön az a moci, formailag is, és hát teljesítménybe is.. bőven egyszer-kétszer volt szerencsém próbálni egy 2003ast
Csak naked..A sport nem adja,nekem kényelmetlen..Fzs 1000,z1000,fz1,speed triple stb.Az ezres nakedek között keresgélek.
mégis milyen stílusút szeretnél? naked?
Asszem a tuono után visszaülni egy hatszázas fazerre..Köszi de nem..
Nem olyan veszélyes ez, csak a csuklót kell megfelelő (lassú) sebességgel tekergetni. Végre ma hazakerült a bringa, jó volt vele közlekedni kicsit.
jó, oké :)
Szerintem mindenképpen hozd az asszonykát is... Eljöttök du a felvonulásra, aztán majd meglátjátok, hogy maradtok é...
Sziasztok.Jövö hétvégén,vagyis egy hét mulva megyünk párommal Erdélybe.H valakinek kedve van hozzá,csatlakozhat.Cuccokat auto hozza,Helyeket ismerjük mind tenyerünket,na meg motoros találkozo is lesz Kézdivásárhelyen.Ha valakit érdekel:katona_boti@hotmail.com-ra várom jelentkezését.
nem este akartunk.. csak úgy napközbe elnézni szombaton...
Melyik este akartok jönni?
A fazer asszm 2007-es kevés km-el
oké, köszi, bár akkor valószinű inkább nem megyünk asszonnyal...3000et már nem ér meg kettőnknek
Hello te akartál velem egyszer gurulni!?
Vegyél már fel msn-re!
Ma egy szép vörös-bordó Hayabusa elment mellettem.
Nemtudjátok kié?
Helo Helo
Nemtudtok a városban motorbontót?
Kawasaki zxr 400hoz keresnék gyújtáskapcsolót.
ÓÓúú vazze. Még egy vénemberrel és egy robogóval is történhet baj. Nagyapám elütött egy öregasszonyt, mert az kilépett elé az útra. Még jó, hogy pont lassított ezért 30-al ment már csak. De telibe kapta az öregasszonyt. Felületi sérülései lettek, meg kisebb fejsérülés. Nagyapámnak megzúzódot a bokája, meg hámsérülések vannak a kézfején. A motor eleje ripityára tört, meg tükör, gyűjtáskapcsoló, ilyesmik törtek. Nagyobb baj nemlett hála istennek.
Hali, természetesen személyenként. Ha együtt érkezik 15-20 ember akkor lehet beszélni kedvezményekről, ezeket az infókat sikerült megtudnom.
hja láttam is náááála,kell a puca egy ilyen bringához, nem rég ajánlottak zx10R kipróbálásra, na mondom ahhoz még gyakorolnom kell keveset sor4-el is hogy megüljem.
Köszi,relatív fiatalabb motort keresek..
Nézz szét nálunk is! zx-9; fazer 600; tdm 850 www.robogoalkatreszbolt.hu
van egy kis kuplung hibája,de megpróbálom javítani,mire kelleni fog a másik meg a garage-ban áll,asszongya pihen
Legalább megy is? Hát a KTM?
Gúth...
Az is szép. Mitől-e?