estét mindenkinek
voltam ma az orvosnál és levették a lábamról a rögzítőt. mostmár terhelhetem fokozatosan még várok egy ideig vele, de máá lassan bekell próbálni a motorozást, mert már hiányzik nagyon
égő 3méter átmérőjű kör, 2 etz egyik 250 másikat már nem is mondom( zárójelbe egy 610-es rossz szutyok 20,de húúúúúúszkvarna a gumiját fogja ledobni), barátok, alcohol, no meg a sok hülyesííg, higgggggggyétek el, nem éri meg kihagyni. Jocó,csapódj mellénk,és egy felejthetetlen élményt okozunk neked, jelszó: 4262, de ezt el ne felejtsd közölni a "BANDÁVAL"
Amúgy meg Pénteken kell bebaszni, mer Szombaton van idő józanodni. Én pl a táraság miatt megyke inkább, ugyanis nem vagyok rocker, szal a koncertek meg ez meg az nem olyan érdekes számomra. Nekem megér még+egy ezrest, hogy pénteken is jól érezzem magam.
Nem tudjuk még. Az tuti, hogy én meg 1 srác sátorral megyünk. A többiek még nem tutik.Nem tudjuk már, de nekem a tököm ki van velük. Mind1, én ott elszek, sátorral, ha egyedül akkor egyedül.
bazdmeg..ha vissza jöttél volna mikor hívtalak, akk mentem volna...nem votl benzinem..cska úgy alakult, hogy menni kellett létára..apám adott, én meg tele tankoltam létán..értem?
Élek még. Nemtom még hogy lesz! Lehet csak egy napra megyünk, mert pénteken alig valami program. Arra nekem meg nincs sok kedvem kiadni lóvét, de még meglátjuk. Ti hogy mentek, és hányan?
voltam ma az orvosnál és levették a lábamról a rögzítőt. mostmár terhelhetem fokozatosan még várok egy ideig vele, de máá lassan bekell próbálni a motorozást, mert már hiányzik nagyon
hvg