Azt szeretném kérdezni, hogy van-e AXO boxer csizmátok? Illetve milyen árban? 41 vagy 42-es kellene. Aztán protektor ing érdekelne még, hogy az milyen árban van.
Sziasztok!
Eladó Yamaha DT-125, 2002-es magyarországi,/19.000km/ karc és sérülésmentes,friss műszakival,tényleg ritkaszép full gyári állapotban!
Ára:350.000.-
Megtekinthető :Mikepércsi út 3/b (Power City Suzuki)
Ja mondani is akartam!
Bakonszegen ismét rendeznek Kemencés napokat.
Lesz motoros felvonulás hogy hányan azt még nem tudni.
és Estefelé lesz (asszem 5 órakór) streetfighter bemutató Batizi Zsolt közreműködésével!
Belépés Díjtalan!
Ha valakit érdekelne írok egy pontos program listát!
vegyél
ha rámhalgatsz veszel vmi lepukkantat és te újjítod fel, jobban jársz mintha veszel 1 drágábbat és szétmegy alattad és arra is ugyanugy bele ölöd a pénzed... mint én
n jó éjt
Basszus most nézem, hogy meg sem jelent a hozzászólásom amit 10 perce írtam.
Na szóval, veszek gépet, már lehet ezen a héten. 2 kiszemelt van, Husqvarna WRE 125, megy egy Yamaha TTR 250. Mindkettő 94-es. A TTR nyilván megbízhatóbb, hosszabb élettartamú, viszont a Husqi picivel erősebb és könnyebb. Ennek terepen biztosan hasznát venném. DT-ket is nézegetek, csak egyedül a lagymatag első futómű az ami nem jön be. Akkor volt egy nagyon frankó CRM 250 is kinézve, de a 95cm-es ülésmagassága miatt kihúzva.
Nagyjából ennyi most az újdonság.
Na emberek, elhoztuk a Dominátort, brutális gép. Azt hittem, hogy 650-es túrenduró létére nem fog menni sehova. Nem a lófaszt. Igen csak meglepődtem, hogy milyne jó kis gép. Modnjuk lehet az állapota miatt. Nyomok fel este egy videót, és pár képet.
de a robogót én akarom megnyerni