Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jertek
de a robogót én akarom megnyerni
Oda még mi is ellógunk Bakonszegből, ha minden jól megy!
Köszönöm, nem soká megyek is egy csizmáért.
Axo Boxer csizma van fekete vagy fehér színben 37.000.-helyett 29.600.-Ft.
Protektor ingek most M-es méretben 30.000.-tól, még van néhány darab.

Üdv
Zoli
Szia

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e AXO boxer csizmátok? Illetve milyen árban? 41 vagy 42-es kellene. Aztán protektor ing érdekelne még, hogy az milyen árban van.
Sziasztok!
Eladó Yamaha DT-125, 2002-es magyarországi,/19.000km/ karc és sérülésmentes,friss műszakival,tényleg ritkaszép full gyári állapotban!
Ára:350.000.-
Megtekinthető :Mikepércsi út 3/b (Power City Suzuki)
No!
Várom.
inkább füzesgyarmat.... nem bakonszeg

remélem lesznek jó sok motrok is
Ja mondani is akartam!
Bakonszegen ismét rendeznek Kemencés napokat.
Lesz motoros felvonulás hogy hányan azt még nem tudni.
és Estefelé lesz (asszem 5 órakór) streetfighter bemutató Batizi Zsolt közreműködésével!
Belépés Díjtalan!
Ha valakit érdekelne írok egy pontos program listát!
Reggelt!
Az a baj, hogy az sok pénzben lenne. Jó8.
csak nem egy fekete XT volt?
vegyél
ha rámhalgatsz veszel vmi lepukkantat és te újjítod fel, jobban jársz mintha veszel 1 drágábbat és szétmegy alattad és arra is ugyanugy bele ölöd a pénzed... mint én
n jó éjt
Akkor már simán inkább DRZ-t vennék.
vagy 1,2 biztos lehet
Elég fasza. Bár gondolom nem párszáz ezer forint.
250esbe is gyártják, nemtudom magyarba lehet e kapni
link
Pontosan EZ a spanomé.
Tudom, olyan van haveromnak is. Az a baj csak a hangja a király, de szegény nagyon gyenge.
vegyél XT 125 X-et, ma láttam 1et a városba vmi tunying dobbal, elég vaddisznó hangja volt 125 létére
Basszus most nézem, hogy meg sem jelent a hozzászólásom amit 10 perce írtam.
Na szóval, veszek gépet, már lehet ezen a héten. 2 kiszemelt van, Husqvarna WRE 125, megy egy Yamaha TTR 250. Mindkettő 94-es. A TTR nyilván megbízhatóbb, hosszabb élettartamú, viszont a Husqi picivel erősebb és könnyebb. Ennek terepen biztosan hasznát venném. DT-ket is nézegetek, csak egyedül a lagymatag első futómű az ami nem jön be. Akkor volt egy nagyon frankó CRM 250 is kinézve, de a 95cm-es ülésmagassága miatt kihúzva.
Nagyjából ennyi most az újdonság.
Jocokah vagyok: itt a Dominator
Képek: http://sportmotor.hu/motoros_k...
Vidijó:
ne veszel motort? és mit?

(a Miki Eltorzult, olyan gyorsan egykerekezett szombaton ... )
Powercity ha olvasgatod a fórumot jelezd légy szíves, kérdezni szeretnék valamit.
Na emberek, elhoztuk a Dominátort, brutális gép. Azt hittem, hogy 650-es túrenduró létére nem fog menni sehova. Nem a lófaszt. Igen csak meglepődtem, hogy milyne jó kis gép. Modnjuk lehet az állapota miatt. Nyomok fel este egy videót, és pár képet.