Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há mír nem gyüttél E
Hi.
Hát ez nem semmi.
Szevasztok
Vertemati OffRoad.
2 idősebb olasz pók a tulaj, asszem ,hogy tesók is egyben.
Havonta összebarkácsolnak 2-3 motort.
Agyam eldobom ha nem fogná közre a koponyám.
kuplunggal...azért nem egy oylan erőgépek ezek, hogy gázra jöjjenek...
A Vor-t amúgy egy család gyártja Olaszországban, a házuk pincéjében, lehet velük készíttetni alkatrészt, csak évek kérdése, h megérkezzen.
Igy ahogy van felejtős, de láttam már , h husaberg blokkot tettek bele, és avval kenték. Úgy már jó volt.
mondjuk csodálkozni fogsz de a motor gp gépekben is felfele van 1 azt hiszem... és lefele a többi...
Igen, és fölfelé van az 1-es, lefelé a többi.
azt is előre kell rúgni?
Jawa mustang feeling.
Hali mindenkinek
rosszabb motort nem is választhattál volna ritka hozzá az alkatrész mint állat, meg előre felé kell berugni, mondjuk az mind1, de ez nagyon egyedi
Sziasztok.

#Zéé erről a márkáról és típusról hallottál már valaha, vagy van bármiféle infód róla? Az árából ítélve vagy szétvan hullva vagy nem lehet hozzá alkatrészt kapni. Bitang jól néz ki pedig.
Kinézek a jövőhónapban Torda-Torockó környékére is, de az csak olyan 1nap oda, 1nap vissza gurulás lesz. Híjjalak esetleg?
Benzinária bittos azt jelenti, h a benzinnek az ára, mer' az vót alá írva
Jah , a családból csak a lányom vállalta be.
A zasszony aszonta , h hosszú lesz az út azon a kínpad hátsóűlésen.
Egy nagyobb túrám már fixes az Alpok felé, de ha a pénztárcám is úgy akarja, akkor mindenképp benne vagyok egy erdélyi kitérőben is!

Legalább annyira szépnek tartom azt a környéket, mint az Alpokat, ráadásul arrafelé még otthon vagyunk!
benzinaria a benzlinykút neve

juj de szép helyen vótatok zsiványok

Zé.... Ő a lányod?
Ha komoly, akkor egyeztess velem is , mert mennék mégegyszer. Tervezem .h elgurulok Csíkon túlra az ezeréves határhoz és fel szeretnék menni a Fogarasi havasokba is.
Min 4 napot viszont rá kell szánni.
De jó lehetett, úgy mentem volna én is .

Idén valamikor sort kerítek rá....így vagy úgy de elgurulok oda.
vagyok....reggelt!