Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használt a lelkem.
eléggé szúette az a fakanál 😀
Gyomorba ültettem be én is... 🙂
én mindent is meg tudok csinálni, anyám gerincét 86-ban műtötték hónapokig ágyban fekvő volt, utána is sokáig nem emelhetett, aztán nekem kellett mindent csinálni
a mosást kurvára utáltam a keverő tárcsással, a főzés még elment
de nem azért tartom az asszonyt hogy főzzek helyette, ha szeretek főzni ha nem 😁
Azt nem értem, hogy miért úgy szövegezel, mintha én bármikor is konteóztam volna. Veled pláne.

de ilyent én is tudnék, ha akarnék:

https://twitter.com/mariofusco...

:-))))))))))))))))

https://elektrotanya.com/PREVI...

Itt a beültetendő 5G csipp másik felhasználása, csak itt mondjuk még gitárerősítőként.

Hát ezért.
(Remélem, most nem azt írod majd, hogy direkt azért rajzolták át gitárerősítőnek, hogy eltereljék a valódi feladatáról a figyelmet.)
kezdek rájönni hogy ezekre a dolgokra nem szabad se időt se energiát pazarolni
vonatkoztassunk el a ténytől hogy tényleg van-e más tényleges-lényeges dolog amit eltitkolnak előlünk
mivel az emberek jelentős többsége a fősodratú szart nyeli, és evvel elgedett is, így az a pár ember aki másképp gondolkozik az mindenképp alusapkás laposföld hívő lesz(persze ilyen extra idióta is van)
na szóval ezeket az embereket semmiféleképp ne lehet meggyőzni arról hogy a világ nem olyan mint aminek gondolják (ugyanúgy téged sem lehet meggyőzni hogy nem olyan mint te gondolod)
így semmi értelme sincs velük kínlódni, nem ér meg annyi fáradságot sem hogy 3 betűt leírjon az ember
a megdönthetetlen bizonyítékok meg olyanok hogy bármit be lehet bizonyítani ha nagyon akarja az ember
Én is határozottan más vagyok mint faterom volt. Nem mesélek róla mert akkor sokan kihantolnák, hogy teleszarják az úrnáját. 🤐
Nálam is próbálkozott jó régen ezzel, amúgy én rengeteget dolgozom itthon, csak nem szeretem, amikor kötelezni akarnak valamire, pláne úgy, hogy az indok egy jó nagy baromság. Na szóval, próbálta megmagyarázni a közös munkák megosztását is, mosogatás etc, erre mondtam neki, hogy rendben, amíg elmosogatok, addig tolja elő a fűnyírót, éppen meg kéne élezni a kést, meg mintha a tetőn is lötyögne az egyik kúpcserép. vagy valami hasonló ötletet mondtam, ezzel még párszor próbálkozott, de aztán feladta. tudom, hogy az elsőre is megértette, hogy ezzel ő csak rosszul járhat, de í sok próbálkozással legalább saját magának bemesélhette, hogy nem rajta múlt az "igazságos" munkamegosztás.
Nagyon jó az is, köszi viszont!
Jó étvágyat nektek. Nálunk bablebes van meg Milánói.
Én szeretek főzni!
Szegény apám egy teát sem tudott megfőzni, én meg elhatároztam, hogy más leszek.
Én is szoktam segíteni asszonyának néha. Közben egy kis núka-núka. 😄
Az a baj, hogy nektek minden konteo, ami nem jelenik meg a fősodorban!!
A kalergi tervvel is kiröhögött mindenki, mára meg Isten tudja, hogy hány millió niggert meg mindenféle szarszínű férget raktak be Európába és nem úgy néz ki, hogy mostanában vége lesz!
Mikor meg párat szembesítettem a dologgal, az volt a válasz, hogy, "áááá, ezek munkavállalók" és el is hiszi a barom!
A covid-19 terve régebb óta létezik, mint ahogyan te azt gondolod.
Én elhiszem, hogy rohadt rémisztő szembetalálkozni a valósággal és "jobb" visszabújni a média adta "biztonságba", de erre már nincs sok időtök!
én úgy vagyok vele hogy nekem se jön az asszony segíteni ha vezérlést cserélek a kocsiban, így én sem tevékenykedek a konyhában
még akkor sem ha jobban meg tudnám csinálni 😁
💯
Már együtt kotyvasztunk megint asszonnyal... nem a királyfi. 😀
"meg lazannya palacsinta tésztával."

Bírom mikor valaki ért ahhoz amit csinál!! 👌
lisztet nagyon száraz helyen kell tárolni, ha ilyen 70% közeli-feletti a páratartalom előbb utóbb beszedi és a zacskó szélén kemény lesz
A méz szavideje is 1év, mégsem romlik meg. A liszt sem romlik meg, de próbálj friss, 2-3hónapos lisztből rendes kelttésztát sütni. Főleg olyat amit formázni kell.
Ha egy kicsit elgondolkodnál amit olvasol, akkor rájöhetnél, hogy egyrészt az, hogy az egész világra kiterjedő konteó és egy cég vagy csoport terméke, amit ők nyilván szeretnének minél nagyobb számban eladni, tehát az összes élő embernek, túl soklogikai összefüggés nincs.
Amúgy ez a svéd faszcibáló már évek óta ezzel kínozza a hozzá közelállókat, már 2015-ben, amikor sehol ne volt még a Covid19, már akkor is ezen járt a hülye svéd köcsög agya.

https://galaktika.hu/husgomboc...

Azt értem, hogy van egy elgondolásod a világ működésével kapcsolatban. Én nem kívánom megváltoztatni, nem is tudnám, de ha tudnám sem tenném. Csak kicsit legyél már gyakorlatiasabb, vagy életszerűbb, vagy nem is tudom, minek nevezzem.
A liszt szav.ideje egy év. De amúgy pipinek jó lesz.
A lisztnek jót tesz ha van ideje érni. Friss lisztből semmit sem lehet sütni ami kelt vagy kovászos.
Főleg hogy ez még a két éve felhalmozott lisztből van.
Unokáink szeretik, ma itt lesznek ezért lesz a betűtészta. 😃