Ezt a "kisértést" már sokszor hallottam, szerintem is igy van. De öszintén szólva néha ha hazaérek a robogommal a városi cikázásból... szoval még ott is van rendessen kisértés
Eladó egy a LOLA cég által a Harley-Davidsonnak gyártott szerelőoverall.
Sötétszürke alapszín, narancs varrás, elöl kicsi hátul nagy V-motor "embléma".
Üdv!
1.8 ast...
tegnap szaladgáltunk erre arra kecskemét körül nagyon fasza volt még mindig bejáratos de már várom hogy lehessen vele menni nagyon brutál gép kinézetre is meg menetteljesítményre is.
helló!
oldpet:
Jó volt az a gixxerezés meg minden csak nagy a kisértés és sok mindent láttam már és nem szeretném ugy végezni ahogyan néhány motoros társunk.
egyébként nagyon pöpec a moci ma szépen le lesz vikszolva aztán csinálok rolla képeket.
most volt az 1000-es szerviz :)
Jót gurultunk ma, 320 km-t cirka. Azért írok kivételesen túra beszámolót, mert megígértem a kisnánai vár gondnokának(?), hogy népszerűsítem a helyet.
Persze nem alaptalanul. Motorosoknak kedvezmény(!), 200.- csak a belépő. A pénztár előtt közvetlenül van a parkoló. Kulturált környezet a Mátra közvetlen közelében. A várral szemben nagyon kellemes kávézó-cukrászda , hangulatos kerthelységgel.
ui.: Mi az a "Mito Intruder" ?
Eladó egy a LOLA cég által a Harley-Davidsonnak gyártott szerelőoverall.
Sötétszürke alapszín, narancs varrás, elöl kicsi hátul nagy V-motor "embléma".
cuprabiturbo@hotmail.com
1.8 ast...
tegnap szaladgáltunk erre arra kecskemét körül nagyon fasza volt még mindig bejáratos de már várom hogy lehessen vele menni nagyon brutál gép kinézetre is meg menetteljesítményre is.
oldpet:
Jó volt az a gixxerezés meg minden csak nagy a kisértés és sok mindent láttam már és nem szeretném ugy végezni ahogyan néhány motoros társunk.
egyébként nagyon pöpec a moci ma szépen le lesz vikszolva aztán csinálok rolla képeket.
most volt az 1000-es szerviz :)
hangulatos kis hely, jövőre célterület
Persze nem alaptalanul. Motorosoknak kedvezmény(!), 200.- csak a belépő. A pénztár előtt közvetlenül van a parkoló. Kulturált környezet a Mátra közvetlen közelében. A várral szemben nagyon kellemes kávézó-cukrászda , hangulatos kerthelységgel.
Csak nem társközvetítőt nyitottál ?
Én még mindig a lányokat szeretem !
én ismerlek mindekttőtöket:)))
Ha tudsz konkrétat szólj, társulnék, ha lehet....