Hello Evinger89@freemail.hu az emailom, engem is érdekelne a fogaskerék, légyszi küld el a számod mert mihamarabb szeretném bizniszniszbe vágni veled, mert jövőhét közepén szeretném használni a motrot (motoros tali lesz nálunk). Köszi
udv amint latom frissult a hirdetes ezek szerint nem vittek el gpr cuccaid? mert erdeklodnek 1 par dolog utan... fel tudsz venni msn-re? csong_lee@hotmail.com
Igen rájöttem én is, csak pont ugyan azok kelettek egy másik illetőnek is. És kb egy óra külömbséggel volt az érdeklődés. Sajna csak a faridom és az áltankidom van még meg. illetve az első kerék. De este derül ki, hogy valaki elviszi kompletten az egészet, vagy csak néhány alkatrész kell majd neki.
Megint üzentek és már nem minden kel nekik. Te telefonáltál is? Pécs felé kel még valami mert oda is mindent akartak, de ugye mesze van és még este kiderül minden. Csak a kerék kellene, vagy a féktárcsa is nyereggel?
bendix 7eft
Super city 50 öninditóba fogaskerekeid nincsenek?
Előre is köszönöm!
Megint üzentek és már nem minden kel nekik. Te telefonáltál is? Pécs felé kel még valami mert oda is mindent akartak, de ugye mesze van és még este kiderül minden. Csak a kerék kellene, vagy a féktárcsa is nyereggel?