Eladó zsír új AM6 motorblokk 0km-es motorban még nem volt, jó az összes AM6-os blokkal szerelt motorba vagy akár építésre, (Simsonba) is.50ccm 12LE, vízhűtés, 6sebesség.
udv mindenkinek nekem a mito-k a legkedvesebb motorjaim es emiatt h kismotorkent tudjam hasznalni igenyesen beepitettem egy prima vazba egy mito blokkot nagyon allat lett szinte repitette azt a kis vazat de nem sokaig mert egy marha indxeles nelkul kifordult elem mikozben en eloztem ot es 105 koruli sebesseggel belecsapodtam en mar nagyabol feljavultam es most keresek telyes idomszettet es elsotelokat a felujjitashoz
Ha lefényképeznéd a komplett teleszkópot és ha olyan mint az enyém akkor érdekel mert így nemigazán látszik az egész. Csak nem tudom hogy megegyezik e mert az enyémnek jobb oldalt van a tárcsa.
Én most cseréltem a szimeringet és telót is. Ha kel a rugó akkor 1000+postáért elküldöm az egész telót neked. Én nem tudok vele mit csinálni a régivel. A nick nevemen vannak képek, hogy az a teló ami kellene neked.
Helló lenne egy kérdésem újitom felfelé a Cagiva prímám és az a helyzet, hogy szétszedtem az elsőteleszkópot és a jobb oldali teleszkópban nincsen rugó amelyik oldalon van a tárcsa csak a balban, hogy annak úgy kell lennie vagy az előző gazdája kókánykodta meg.
Helló lenne 1 kérdésem újítom felfele a most vett cagiva príma motoromat és mikor szétszedtem a blokkot a főtengely sonkánál van körbe valami mű anyag csak nem tudom hogy mi célt szolgál?
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy az Am6-os blokkot belelehet tenni a 92-93-as primába? Azt tudom, hogy a lánc kihalytása a másik oldalon van, meg is tudnám fordítani stb csak megegyezik-e az Am6-os blok felfogatása a régi príma blokjának a felfogatásával? Esetleg valaki tudna küldeni egy pár méretet az Am6-os blokk felfogató furatainak távolságáról? Megköszönném.
Palánkon vettem,az elején jónak tünt,de aztán sok hiba kijött rajta!De lassan tuti fog lenni moci!Amúgy szeretem,mert jól megy,már a fékek is jók,nem sajnáltad?
üdv.
Tibi
önindító+berógós
Az endúróknál szokott, hogy a visszatérőben nincs rugó. De ott hoszabb a rugóút.
GPR-be (PRIMA-ba) keresek lámpához egy darab foglalatot. Ha valakinek van szóljon. Köszi.
Sziasztok.
Ez jó olaj?
http://www.argep.hu/popup.asp?...
Várom válaszod!
Üdv: Péter