tehát ami a hengert fogja tőcsavar oda kell lemez és abba akasztok?
a baj hogy nem láttam ilyet mert kosaras motor lemez az meg nincs hozzá.... egy képet tudnál nekem adni? KÖszi a választ!
nah rájöttem az önindító beszerelésre de újabb akadályba ütköztem. a kipufogó rögzítő rugóit hova kell akasztani?
én még ilyen motort nem láttam semmi egyértelmű dolog...
(super city 50 ) segítsen valaki...
Sziasztok blokkcsere kipipálva az sc-50-en
összeraktam de az indításra csak felpörög az önindító és nem hajtja a motort...nem tudom hogy működött e az önindító rajta mert kosárban volt...ötlet?
Jah és prima blokkot vettem bele a membránja a primának műanyag és 2lapkás az sc-n meg fém és 3 lapkás szóval ha beindul a motor teszt következik melyik a jobb..
Szia!
Nekem letört a fogaskerékből egy darab, de a többi része még rajta van, mivel nem tudom hogy kell leszedni. Utánanézek, hogy mekkora a szimering, van a motorhoz Service Manual-om.
A fogaskerekedet mondjuk 2000ért jó, ha megveszem?
Sziasztok!
Cagiva Prima-hoz keresek vízpumpameghajtó fogaskereket!
Sajnos eltört:/ 33mm átmérő, 4,5 mm vastagság, 24 fog, egy 9mm széles és 15mm hosszú téglalap alakú fémen keresztül lehet a tengelyre felrakni!
Ha vkinek van ilyen vagy tudja hol lehet szerezni az kérem jelezze! Köszönöm!
e-mail: baggio0513@gmail.com
Köszi szépen
Nagy nehezen felfogtam, mer máshol meg mást mondtak, azt nem tudtam ki mennyire biztos a dolgában. A kuplung nagy fogaskerekén lévő "gödröcske" volt kb fél fordulattal arrébb mint kellett volna, úgyhogy biztos az volt a baj. Köszönöm a segítséget
Nem tudnál még egyet vágni? Hogyan hajlítottad meg? Plexit honnana szereztél?
Zsolt