Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!

Akkor átutalom a pénzt ha mondod mennyi a posta!

Zsolt
Ha meglesznek az újak előre,odaadom a másik kettőt is...
Akkor a másik kettő is feleslegessé válik? Igazából négy kellene. És ha már kettő meglenne akkor a másik kettő is egyforma kell legyen.

B.U.É.K!
Nagyon Boldog új évet kívánok nektek!Hajrá príma!
Rendben. Várom az emailt.
Megtudom jövő héten,mennyi a postaköltség,és írok az email címedre...
Szia!

És hogyan bizniszeljük le? Ha utalom a postaköltséget úgy jó?
zsotty@freemail.hu az emailom. Írj oda és majd ott megbeszéljük a többit.

Zsolt.
Dobj egy címet,és küldöm...csak a postaköltséget fizesd...Ha kell,persze.Ezek sem régiek,csak le szeretném cserélni kicsikre az indexeket...BUÉK!
Akkor a két régit akarod eladni? És mennyiért?
Kettő van,ha kell...hátsó sárvédőt másikat tettem rá,és azon rajta volt az új...előre még nem vettem ugyanolyat...
Van valakinek négy darab index eladó?
Hátra kell kissebbet venni. Olyat meg sok helyen találsz, italmondon is meg pl a nagyvas.hu oldalon is. Az enyémen is 13-as van elől. legelőször 11-es vol elöl, a sebességeket nagyon hamar leforogta, de viszont haladni meg nem haladt Azzal számolj ha megváltoztatod ezt az áttételt akkor a gyorsulásod drasztikusan csökkeni fog. Ez csak egy 50-es gép és kb 8-9 LE, ne várj tőle 110 feletti sebességeket. 50 ccm-hez képest nagyon is jól megy. Ha többet szeretnél akkor nagyobb gép kell.
Köszi a választ...ott már néztem,csak 14 -es fogszámmal van náluk,sőt sehol nem láttam 15-öst sem...nem tudom,ez honnan van az enyémen,már ezzel vettem...
www.italmondo.hu

Írj nekik egy mailt, hogy milyen motorhoz milyen és mekkora fogaskereket szeretnél, küldenek neked egy képet és egy árajánlatot, én is ott vettem a Primához.
Sziasztok...

Ősszel lett felújítva a motor,és faszául bejárattam...de most már haladnék vele! Elől 15-ös lánckerék van,és kellene 16 helyette,ha valaki tud,szóljon... 10000 fordulaton megy 85 Km/h-val,így könnyítenék rajta,úgy látom,bírná a blokk...
Sziasztok!Nincs véletlen valakinek,egy príma km óra spirál?köszi...
Szia!

Kösz a választ. Megkeresem hétvégén azt a vezetéket.

Zsolt
Hát még azért szétnézek különböző boltokban de ha nem lesz akkor valami hasonló módszert kell alkalmazni. Köszönöm a segítséget.
Elméletileg a 3-as (gyújtáskapcsoló) R/B vezetékén gyújtás után 12V-nak kell lennie. Próbalámpával le tudod ellenőrizni.
Szia!

Igaz Derbi GPR, de talán tudsz segíteni.
pld. a gyújtáskapcsoló után ami megy a gyújtáselektronikához. Ha mutatsz kapcsolási rajzot akkor jobban tudunk segíteni. Szerintem
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban, hogy 12v állandó feszültséget gyújtás rárakása után, honnan lehetne szerválni az autómata szivatónak?

Zsotty
Szerény nyomott véleményem szerint ezt: http://www.robogoalkatresz.eu/...
vedd meg. 2 okból is.
1: Primához már nem tudsz venni vízpumpát, újat biztos nem.
2: ha mégis tudsz hozatni olaszból ez akkor fényévekkel olcsóbb lesz.
Helló érd hogy nem e tud valaki Cagiva prímához vízpumpa javítót újat vagy újonnan.
Szia a henger érdekelne mennyiért adod?
Üdv.