szeva nem lenyeges csak ugy rakerdeztem egyebkent amire en vadaszok az egy telyes idomszett es egy elso kerek es neked a kepek alapjan nincs hasidomod ha lenne egy egesz idomszetted 40ezret szantam volna ra az elsokerekkel egyutt
Sajnos ehez a fejidomhoz lámpa ezért nincs mert akitől van a motor az megpróbálta a GPR fejidomját a Mito idomjára átalakítani. Van felfogató is beleépítve a lámpának, de hogy milyen lámpa menne bele azt sajna nem tudom. Odapróbáltam a meglévő motoromhoz és még rá is lehetne szerelni ha kifúrom a csavarhelyeket de a lámpával én sem tudnék mit kezdeni.
Igaz Derbi GPR, de néhány része egyezik a Prima-val. Van eladó részei ha érdekel valakit. Az eladó holmiknál megtaláljátok az elérhetőséget is. Kerék, teló, hátsó lengőkar, stb.
Nekem van egy valószínű besült a dugattyú de nincs nagy baja hazaérek megnézem, hogy mekkora dugattyú volt benne addig e-mailcímemre küldj egy ajánlatot rá: evinger89@freemail.hu
Eladó 50es 3 sebességes bontott blokk alkatrészek:ITT
Az van, amit a képeken látsz. Nem mondom, hogy ingyen elvihető, de ha nincs jobb ajánlat rá, akkor legyen. Baracson van.
sziasztok
van egy cagiva kipufogo rendszerem nagyon új állapotban.horpadás mentes! igazábol nem tudom mijen cagivára való!kb. ugy nézki mint egy 80 as cross motornak a kipufogolya rezó meg minden. és bele van ütve gyárilag hogy cagiva!
ha valakit érdekel az alábi számon elér!06309126743
Ma reggel telefonáltak és szinte mindent elvittek. Az első telók, és a hátsó lengőkar és a himbarendszere maradt meg. Meg a váz.