Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És természetesen ne csörögjön zörögjön a blokk nagyon.Az idomok ne legyenek széjjel gányolva , a fényezés annyira nem érdekes , de ha szépet szeretnél arra is figyelj!
Ok köszi szépen a tanácsokat!Majd akkor figyelek ezekre nagyon:)Kösz mégegyszer:)
Nagyon jó motor! Jobb mint egy Aprilia RS , és szebb is.Nagyon figyelj az önindítóra , hogy jó legyen mert nagyon nehéz találni hozzá , új abszolult nincs! Hátsó futómű himba ne lógjon , telók ,olajszivattyú.Azt szokták mondani hogy "kikötöttem , mert nem bíztam benne" akkor biztos hogy törött , vagy nincs meg.Ha kipróbálod , figyeld a kuplungot ne csússzon , féktárcsák , betét nem érdekes , ólcsó és van.Váltó mennyire pontos , nem dobálja ki a sebességeket.Alapon min.85-90 km/h a vége.És csak 6-sebességeset vegyél.
Elöre is köszönöm szépen:)
Valaki irna a Cagiva primáról valami jót?Vagy rosszat?:)
Üdv.
Nekem is van ilyen gondom,nekem a gond az az,hogy a hengernél van egy ilyen gumival lefedett gomba azt hiszem,és nekem a forrasztás szétment.Ezért nekem sem jelez sokszor
Sziasztok! Mióta megvan a Primám a vizhőfok visszajelző egyszer se világitott. Tegnap felvonuláson 1esbe mentem végig és olyan motornak is bejelzett aminek van ventilátora, de nekem nem. Lehetséges hogy rossz lenne a hőmérő gomba a hengerfejbe? A víz elég meleg volt mégse jelzett be...
Érdekelne Cagiva Prima km óra
Helló.Érdeklődnék most szeretnék venni 1 Cagiva primát és érdekelne mennyire megbizhatóak?Érdemes ilyent venni?Mire figyeljek vásárlásnál?Asszem 95-öst néztem.
Köszönöm!
Hay

Komplett burkolatot mennyibe adnád?
Sziasztok!
Valaki nem tud Cagiva Primába eladó 6-os váltót?
Helló. Esetleg a hengert, dugattyuval együtt nem adnád el?
Adok egy e-mail címez ha esetleg igen:borsikiki@freemail.hu
hellósztok öninditóérdekelne sürgösen azse baj ha levan égve de a 2 fogaskerék ami rajta található az épségbe legyen egy foga se hiányozzon akinek van vegyen fel msn-re jansz.jansz@hotmail.com
nagyon fontos lenne ! biztis megtudunk egyezni
Hello

blokk jobb oldali deknije kellne ha kölön is eladó.
adamffyzsig@gmail.com ..jövőhéten nézem már csak. nyaralok
Köszönöm!
Irtam mailt !
Helló!Nekem lenne,mondjuk 1000 Forintért megfelel?
Nem titok 15-ért a garnitúra(két oldal+a hátsó,meg pár apróság),még nálam van,de viszik elvileg,ha mégsem akkor írok!Ha előbb szólsz szívesen félreraktam volna...
Sziasztok!
Km spirál nincs valakinek eladó?
Köszi most p...ra estem addig gondolkodtam hogy ezt elszúrtam. Fehér érdekelt volna,mennyiért ment el ha nem titok,csak hogy tudjak valamihez viszonyítani.De köszi a gyors választ!
Helló!A fejidomból a lámpa elkelt,így az ára 2000Ft(műanyag,1db tükör,plexi),az oldalidomból csak a jobbos piros színű van meg azt 4000Ft-ért viheted.Gyorsan fogy,ezért ha még valami eszedbe jut jelezd időben!
Szia!Kérdeztem már tőled a fej idomot most megtoldanám a kérdést azzal hogy az oldal idommal mennyit kérnél? Ha meg tudunk egyezni egy korrekt árban és ha megvan az oldal idom akkor pár napon belül lebonyolítottjuk az üzletet!
A választ előre is köszönöm!
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó csomagtartórész alja? Az a müanyag ami a blokknál van.
Helló. Engem érdekelne a príma henger esetleg dugattyúval együtt.
Ha adsz egy reális árat akkor valószíneleg mindjárt meg is rendelem.
e-mail címem:borsikiki@freemail.hu
Helló. Engem érdekelne a cagiva prímádnak a hengere dugattyúval együtt. Ha adsz egy árat ami reális valószínüleg mindjárt meg is rendelném.
e-mail címem:borsikiki@freemail.hu
Ha huzamosabb ideig halytod full gázon felfőzi a vizet? Kérhetnék egy képet a vízhűtőről, mennyire csűnyák a lapok? Érdemes kimosni (belülről kifelé) ez is sokat számít.