Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne hogy a Cagiva blokkjának jobboldalán van egy gumis rész és rávan irva hogy Motor Oil 500cc namost ez valami nivó lenne vagy ittkell beönteni az olajat?
Hali.lényegében ráteheted,de kipufogóval vigyázni kell,kétütemü motor lelke a kipufogó,Ne kipufogóval akarj tuningolni,hanem a tuninghoz kell igazítani a kipufogót.valahol olvastam sport kéményekről,megkeresem,és felteszem a link-et!de az nem olcsó!a sok maszek kipufogó sztem felejtös!
Hali!
Érdekelne hogy nem tud e valaki prímához egy kis tuningszettet? esetleg nagyobb henger, kipufogó, ilyesmire gondolok.
Illetve ha valakit érdekel szívesen megszabadulok tőle, télen tervezem a kategória váltást, de nehezen viselem hogy ilyen "erőtlen", Persze 50eshez képest nagyon jó, de pályázás után vissza ülni rá rémálom..
Ha valakit érdekel a motor privát üzenetben írja le, illetve egy e-mail címet és küldök képet, leírom mit kell tudni, és megbeszélünk valami okosat.
Illetve ha valaki tud rá valami ötletet hogyan lehetne erősebb azt is szívesen várom.
Köszi előre is.
Van kettő darab fogaskerekem az önindítóba , kicsi-nagy.Csináltatott , majdnem dupla szélességű mint a gyári.Kicsi hozzáértés és már faxa is.:) Én is megoldottam , patent lett.Kicsi 2500Ft , nagy 4500Ft, van motor is új fogaskerékkel 7000Ft
Vegyél fel Jenovai@hotmail.com
Köszi