Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A festésről mesélsz nekem,mert én is le akarom festetni.
Vegyél fel Jenovai@hotmail.com
Köszi
Valaki segítsen.
Milyen a Primán a gázbovden,mert elszakadt,és mintha ketté ágazna.Esetleg valaki tud nekem szerezni? megköszönném.
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne hogy a Cagiva blokkjának jobboldalán van egy gumis rész és rávan irva hogy Motor Oil 500cc namost ez valami nivó lenne vagy ittkell beönteni az olajat?
Ok köszönöm szépen a tanácsot,és várom a linket!szeva.
Még mindíg várom a képeket :)
Hali.lényegében ráteheted,de kipufogóval vigyázni kell,kétütemü motor lelke a kipufogó,Ne kipufogóval akarj tuningolni,hanem a tuninghoz kell igazítani a kipufogót.valahol olvastam sport kéményekről,megkeresem,és felteszem a link-et!de az nem olcsó!a sok maszek kipufogó sztem felejtös!
Csaba76 a derbi gpr 50-re is jó a cagiva prima kipufogó?nem tudsz valami jó sportkipufogót olcsón?kösz
Köszönöm , már megoldottam:)
Ha esetleg még érdekel!http://auto-motor.vatera.hu/al... cagiva prima önindító nem a legjobb,de több mint a semmi!
Sziasztok.

Valaki nemtudja véletlenül hol lehet venni Prímához komplett matrica szetett.
Köszi.
Hali!
Érdekelne hogy nem tud e valaki prímához egy kis tuningszettet? esetleg nagyobb henger, kipufogó, ilyesmire gondolok.
Illetve ha valakit érdekel szívesen megszabadulok tőle, télen tervezem a kategória váltást, de nehezen viselem hogy ilyen "erőtlen", Persze 50eshez képest nagyon jó, de pályázás után vissza ülni rá rémálom..
Ha valakit érdekel a motor privát üzenetben írja le, illetve egy e-mail címet és küldök képet, leírom mit kell tudni, és megbeszélünk valami okosat.
Illetve ha valaki tud rá valami ötletet hogyan lehetne erősebb azt is szívesen várom.
Köszi előre is.
Eladó ! Hibátlan minden tekintetben ! 175ezer irányár.1996-os.
Eladó Cagiva Prima.. vagy ha van rá igény akkor bontva is..
Szasztok!Meg tudja valaki mondani,hogy hol tudnék primámhoz fékbetétet rendelni?ill a elsö teleszkóp szimering mekkora?köszi:Csaba
Na dobsz egy msn címet?
Sziasztok ! Valaki nem tud valami egyszerűbb tuningot amivel kicsit jobban menne a Prima? Enyémnek valós 75 a vége.
Új.
Üdv.
Érdekelne engem is kompletten egy kicsi meg egy nagy.
Milyen állapotú?
Hát jó lenne nekem bontottan is.
Igazából én igy vettem,de ha gondolod lefényképezhetem a szerkezetet.Amúgy msn-ed van?Ott egyszerűbb lenne.
Sajnos újonnan 17 ezer körül van, én másként oldottam meg A lámpa morcosítást, hogy csináltad meg, mert én is meg akarom mahinálni egy kicsdit
Cagiva Prima plexi érdekelne.
OK. Felvettelek.
helló 7000 ft-s aza akkor komplett? aakkor az jöhet vegyél fel msn-re jansz.jansz@hotmail.com itt megdumáljuk hogy hova kérem helló
Van kettő darab fogaskerekem az önindítóba , kicsi-nagy.Csináltatott , majdnem dupla szélességű mint a gyári.Kicsi hozzáértés és már faxa is.:) Én is megoldottam , patent lett.Kicsi 2500Ft , nagy 4500Ft, van motor is új fogaskerékkel 7000Ft
És a kihajtás is az ellenkező oldalon van.