Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen.. Még annyi hogy elég durva öngyulladása van.. leállitom és van hogy fél percig még jár a motor.
Ezer oka lehet,hogy "csak"80-at megy a géped!Lehet gyenge a kompresszió,vagy karbi beállítás,gyujtásprobléma,gyertya?!De szerintem az a nyolcvan nem lassú tempó!ha gyújtásprobléma akkor jobban melegszik a motorod,és hallani is lehet,hogy nem ugy megy!Karbiproblémánál is ugyanez,a melegedés kivételével!Én megmérném a kompressziót benne!
Prima
Helosztok várunk titeket szeretetek Cagiva Klub ban és megbeszélhetjük egymás tapasztalatait stb bit kérem nézetek 1 párszor be :)
Milyen cagivád van?
Számold vissza a foprdulból és az áttételekből hogymennyi az annyi.
Persze, az sem lesz pontos, mert a fordszámmérők is "sietnek"
:)
Sziasztok!Srácok miért nem müködik ez a topic?Én ugyan csak most vettem meg az elsö primámat,de kezdem megismerni!Az elönyeit,hátrányait,gyengéit,mindent!És sztem tök jó kis motor!De az alkatrész beszerzés botrányos!Szerintem rengeteg prima van üzemben,és legalább annyi,ha nem több bontásra itélve!Sokkal jobban menne az alkatrész kereskedelem,ha pörögne ez az oldal!de persze ne csak erröl szóljon ez a topic meglehetne beszélni az élményeket,szervezni jó kis motorozásokat stb!Szerinem legalábbis!Köszi: Csaba
Sziasztok!
Miért van az hogy a cagivám 3.ba (3sebességes ) 10.ezres fordulaton 15/49es lánckerék áttétellel útszéli óra szerint 70et megy? létezik ez? szerintem bőven többet kellene tudnia..én órám 80at mutat de még szerintem az is kevés.
telefon számom: 06303530838
Hali!De jó,kellene az öninditó,hogy tudjuk megbeszélni a részleteket?
hello igen megvan még az enyémnek tökéletes a motorja uj szénkefék is vanak bene csak a kis fogaskerék ami rosz
Szia!
Megvan még az inditód?
Sziasztok!Cagiva prima önindító van valakinek?ha nincs meg a,vagy nem jó a blendix,ill a kis fogaskerekek,nem baj,csak a motor menjen!enyém leégett,a többi cucc jó benne!köszi:Csaba
helló okés ha tudsz várni 1-2 napot akkor kell !
hello 5000ft +posta nem adom lejebb a bolti ára 14000ft egyedül a kis fogaskereket megcsinálod és van egy hibátlan öninditod
hello nekem olyan problémám van h be indítom a motort(prima) és megyek vele 70-nel utána úgy 5-perc után vmi el kezd zörögné és csak 60-nal tok menni majd megint 5 perc ás 55 a vége ez miért van?
helló 4000-ret + a postakölcséget allom az öninditóért ! köszi helló
Sziasztok srácok!Vettem egyCagiva primát pár napja,és javitgatom most,kijött egy olyan baja,hogy gyengén világít a vizfok lámpa,ha melegszik a motor,és egyre erösebben világít,ahogy melegszik!a henger is eléggé meleg,de a viztartályban a viz,nem olyan vészes,ezekben a motorokban van termosztát?vagy van valami ötletetek,hogy mit nézzek meg rajta?köszi:Csaba
Cagiva Prima váz elvihető 5000 Ft-ért Nyíregyházáról

Képek: https://picasaweb.google.com/p...
Helló! A fejidom lámpákkal egyben(tükör ajándék,mert nincs párja) 5 ezer forint lenne,szerintem ez korrekt ár.Lényegében van egy komplett moci,amit valószínű,hogy elbontok,mert rengeteg munkám van ezért nem állnék neki felépíteni.A rossz tárolás miatt rozsdát kapott a forgattyúsház(csapágyak,tűgörgők cserések).Ha valakit egyben érdekel,természetesen egy normális áron vihető!Nagyon szép műanyagok vannak hozzá!
Szia! Nekem a fej idom lámpástól kellene,érdekelne hogy mi volna az ára?
Cseréltünk alkatrészt. Ő küldött egy 6 sebességes váltó belsőt. Én küldtem neki egy 3 sebességes blokkot, műszerfalat , hengert, főtengelyt, hűtőt, és egyéb apróságot. Megállapodtunk, hogy fizet 15 eFt-ot. Amikor megkapta a csomagot írta, hogy a henger az nem jó, a műszerfal törött és így tudna adni 5 eFt-ot. Én írtam neki, hogy legyen 10 eFt, de jóval többet érnek az alkatrészek. Azóta sem a pénzt nem küldte és nem válaszol az email-ekre, SMS-ekre és nem veszi fel a telefont sem.
Hirtelen ennyi.
Szabad megérdeklődni, hogy miért is? Én is rendelni akarok majd tőle alkatrészeket.
velem nem. :-(
Kis ccm-es motorokat bont, korrekt fickó.