Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy super city öninditó most let benne uj szénkefe cserélve egyedül egy hibája van benne a kis fogaskerék ami a bendix tengelyét hajta meg az elvan nyalodva belöle 2-3 fog készitetni kel egy olyan fogaskereket és teljesen jo ára:5000ft érd balega16@hotmail.com
tel: 06303530838
Üdv mindenkinek!Van nálam bontáson egy prima 75ccm-es kismotor,ha esetleg valakinek alkatrész kellene érdeklődjön bátran(adatlap),de építésre is megfelelő alap,jó áron(ez nem a nevem)!
szacsomotor-ról tud valaki valamit?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a super city elsö telojába hol kell beönteni az olajat?
Valakinek véletlenül nincs eladó super city hez öninditó , km spirál, hátsó csomagtartó és akksi fedél ha van valakinek ezek közül vmilyen alkatrésze irjon vagy hivjon! tel 06303530838 e-mail: balega16@hotmail.com
Elöre is köszönöm a segitséget
Eladó!

Cagiva Prima 75
6sebességes, 75ccm-es

110ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Halihóóóó
Valami alkatrészed van még a Primáához?
Nem tudtok véletlen a primamhoz hátsó fékmunkahengert fordulatszám mérőt a 6 sebességeshez meg első lámpát?

Az e-mailom: Evinger89@freemail.hu erre irjatok előre is köszi ja meg még annyit az emilbe írjátok meg mennyiért meg hogy hol! Köszi
Írtam mailben telefonszámot, bármikor jöhetsz!
Ha valamilyen Am 4-5-6 os blokkod van benne akkor a Prima motorját nemfogod tudni belerakni mert az AM bloknak másképp vannak a felfogatásai, lehet, hogy jobban jársz ha keresel hozá egy AM6-os blokkot, ahoz könnyű alkatrészt szerezni és erőssebb is pár pacival mint a Primáé.
60 eFt hosszú löketű, 3 sebességes
hello mindenkinek sürgössen vennék prima blokkot akinek van az irjon mert tényleg sürgös lenne
hello de sztem az de ha valaki tud komplett blokkot az irjon mert vevö vok rá elöre is köszönöm
4 sebességes? Tudtommal 3-as és 6-os van, a szervízkönyvben is csak ez a 2 ,,típus,, van. Véletlenül nemAM!-es a blokkod?
hello mindenkinek nekem kéne egy dugo primához de a 4 sebességeshez mert a hatosé az nagy sajna aki tud az irjon pötti akkor mi lesz?
ja és ne is ajáld másnak mert tuti kell ugyhogy akkor vedd ugy hogy elkelt várom a számod azt a részleteket megbeszéljük
hello tudsz adni egy telefonszámot? küld el emailbe a telefonszámod itt a cimem : malaguti1@citromail.hu
Gyújtáshibás, a blokknak nincs semmi baja! Adok hozzá 3 alaplapot meg rotort ! Nincs időm rá, hogy megcsináljam... 50 ezer forintért eladó. ha messziről jössz érte akkor 45.
hello akkor mennyi lenne a moci mert sztem érdekelne és a bloknak mi a baja? irj kösszi vagy csörögj rám itt a számom 0630 832 2539
Egyben eladó,6 sebességes,75ös
Azthiszem, hogy végra kijelenthetem, elkészült teljesen a gépezet
Egyben eladó,vagy alkatrészként,mert akkor érdekelne a plexi,meg ülés.
Erről a motorról van szó, ha kell valakinek.
Sziasztok,
Primához kellene bendix akinek van hívjon a 20 662 8225 számon.
Meg akkor még érdekelne az az átalakított sebváltókar,a gyújtás,gyertyapipával,meg a kuplung is.