Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bugyog a víz,tök jól indul a gép!Valami szivat de nagyon!Gombám is jól müködik!Nem értem....
Vedd le a víztartály kupakját és inditsd be a motort, ha bugyog a víz akkor hengerfejtömitésed rossz illetve akkor a kipun nyomná kifele a vizet meg gyenge lenne nehezen indulna. De nekem volt már rá példa hogy ezt csinálta.
Húúú az jó lenne...teszek fel képet.Motorokkal foglalkokozom , de általában am6-os blokkok , rs , rx , yamaha. Japánokat már csak néha.Ezt magamnak vettem , az rx mellé , nagyon jó a blokkja 110-et lazán teker óra szerint , érzésre 100.Idén csak eladtam , kellene már motoroznom is :)
Rakj fel fotót a mociról!Azért nem nem lehet szerezni hozzá!Csak nehéz!Jó kis motor a prima!Nézek valahol neked...
A hütö patyolat tiszta!Kitisztitottam ecettel!Semmi vizkö sincs benne!Igazából nem is volt sok!A vizpumpa jó ötlet!köszi
Csak önindító kellene.
110-ért vettem , olyan mint az új , az önindítót kivéve :(
Brahiból vettem , hogy milyen. Nagyon szép.Szivattyúm volt hozzá , am6-ból.
Első cagivám.......lehet hogy utolsó is.
Nekem van egy 160 ezerért eladóm, és adok mellé ajándékba egy komplett Primát :)
A Honda ns-1 es is hasonlóan problámás volt.
Ez a gond a cagivával
Akkor takarísd ki a hűtődet, kívül belül, meg nézd meg a vízpumpád lapátait, hogy nincsenek-e megkopva. Az üzemi hőfok 80-90 között van.
Ha valaki tudna szoljon!
Fasza :(
Valahol biztos!De fogalmam sincs hol!Nem könnyü használt alkatrészt beszerezni sem!
Lehet kapni újat?
94 fokon kapcsol be a kislámpa. a gomba müködik!
supercity ugyanaz,én is olyant vettem rá!
Sziasztok ! Kellene cagiva primához önindító , ha valakinek lenne , kérem hívjon a 0620/8039807-es számon. Egyébként mivel azonos? Supercity , mito , elephant , freccia ?
Engedd le a vizet hagyd úgy szárazon kb 1 napig, és nyitva ( ne rakd össze) had párologjon el belőle az olaj. Öszerakod tele normális fagyállóval és örülsz, hogy működik. Ez nem 4 t hogy a hengerfejnél annyi olaj legyen, ha meg hengerfejes lenne telenne az égéstér vízzel és még menni sem akarna. A hengerfejed tetején van egy kis hőmérő gomba, az ment tönkre ha foylamatosan világít, még hideg állapotban is. Felfőzi a vizet?Gondolom nem, ha annyira zavar cseréld ki azt a hőmérő szondát, vagy vedd ki azt a kis izzót a műszerfalból
Tudsz irni többet a bajáról?mert igy sok oka lehet,mikor meleg nem csörög zörög?Nincs tele a kipufogód benzinnel?stb
Sziasztok!Nem rég vettem a primámat!Írtam,már nem is tudom melyik topicba,hogy világit a vizlámpám,ha melegszik a motor!kivettem a termosztátot,ill rájöttem valamire.(mikor megvettem a motort,a srác akitöl vettem mondta,hogy a külön olajzás nem müködik rajta,mert nem adagolta rendesen az olajat,igy kikötötte,tehát kevert benzint öntök a tankba)Ennek még örültem is,mert a külön olajzástól már beállt egy pár motor!oké,semmi gond,aztán mondta,hogy az olajtartály,ill a viztartály egybe lett nyitva,nos erre jöttem rá,hogy ez nem igy van!Úgy csinálta,hogy befolyó viz,a kiengyenlitö tartályból fojt,de a visszafolyó viz,az olajtartályba folyt.és a két tartálynak köze nincs egymáshoz!(nincs egybe nyitva(nem is lehet egybenyitni)szóval nem volt vizkeringés!Megcsináltam visszaraktam ugy,ahogy volt,gondoltam,ezzel megoldottam a problémát!de világit mindig a lámpa!A vizem kicsit olajos,ez lehet azért mert nem moshatta ki annó az olajtartályt,és attól olajos a vizem!De lehet attól is ,hogy (és most jön a kérdésem)Lehet,hogy hengerfejes lett a motorom?vagy csak tömítés cserével meguszom?Szerintetek?nem forrt a viz benne de olyan sokat nem is mentem vele egyhuzamban!
hello nekem van egy primám de nem igazán akar menni :S hidegen 70kmp/h ha be melegszik akkor meg csak 50kmp/h :S vki segítsen pls :S meg ha van vkinek eladó plexie azt is meg köszönném :D
Tuti,hogy gyújtás probléma!