Üdv. Szerintetek mi lehet a gond a mitómmal? Menet közben a műszerfalvilágítás hol elmegy, hol visszajön és a fordulatszámmérő ugrál.Ez fokozatosan jött elő. Vmi érintkezési probléma lehet? Előre is köszönöm
Faxa.vashenger.még annyit,hogy a karbiba melyik fúvókákat cseréljem ki és mekkorára hogy jó legyen a 160-as hengerhez.másik kipuff nem kell rá?vagy jó a 125-ösé.
üdvözlet.olyan kérdésem lenne hogy mito-ba a 160-as polini henger az vas henger vagy nikaszilos.ha vas,hol tudnám megfuratni és hozzá dugattyút szerezni.kb mennyibe fog nekem ez fájni?jelenleg a henger mérete:64.5mm,a dugattyú pedig 64.
hello: nem 100 ra ugyan az de fell rakható 748-re
ducatinak kicsit nagyobb a lámpa meg fejidom ive kicsit másabb ,de már többet is vittek748-ra szoval csak felrakták....
összesen 5 égő található benne
ha leszeded a fejidomot rögtön látod hogy vezetékek futnak be az órákba ahol gumi foglalatokban van az égő. Ha egyet kiszedsz látod milyen a foglalat típusa. Én tuning autó boltba vettem az égőket, elviszed a kivett égőt és megmondod hogy ilyen foglalatú égőt szeretnél xy színbe. A vízhőfokmérőé az kisebb fajta szóval azt is érdemes magaddal vinni. Ezek az égők általában helyzetjelzőként és műszerfal világításként szolgálnak kocsikban.
Ha valakit érdekel van power motor mitohoz 7eFt és szinte új.