Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Ha valakit érdekel van power motor mitohoz 7eFt és szinte új.
Még mindig keresek gyári plexit Mitora. Akinek van, az írjon!
pippo ne felejtsd el küldeni a cuccost
Ahaa! Az megvan. Ha kell, akkor majd ír. Árról megegyezünk. :)
Arra a tárcsára gondol szerintem, amibe a két bowdent akasztod. Volt már szó róla sokszor a fórumba, egy páran esztergáltattak.
Mi az pontosan? Nekem sztem van.
el tudsz érni mail-ben v msn-en, v skype-on.
vagy szar má az akksid. sarukat tisztítsd le és fújd be kontaktsprével
Oks.kösz.
Üdv. Szerintetek mi lehet a gond a mitómmal? Menet közben a műszerfalvilágítás hol elmegy, hol visszajön és a fordulatszámmérő ugrál.Ez fokozatosan jött elő. Vmi érintkezési probléma lehet? Előre is köszönöm
Szerintem a főfúvókát elég, amit kiszedsz egy 14-es villáskulcsal a karbi aljából.
sziasztok valakinek van eladó cagiva mito blokkja? Kompleten is érdekelne vagy henger dugó gyűrűvel + főtengely. Akinek van írjon
Faxa.vashenger.még annyit,hogy a karbiba melyik fúvókákat cseréljem ki és mekkorára hogy jó legyen a 160-as hengerhez.másik kipuff nem kell rá?vagy jó a 125-ösé.
Próbáld ki egy mágnessel, ha vonza az oldala, akkor vas.
üdvözlet.olyan kérdésem lenne hogy mito-ba a 160-as polini henger az vas henger vagy nikaszilos.ha vas,hol tudnám megfuratni és hozzá dugattyút szerezni.kb mennyibe fog nekem ez fájni?jelenleg a henger mérete:64.5mm,a dugattyú pedig 64.
Bocs ez én voltam Mennyi akkor az idom?
És pénzösszegbe mennyi az a drága?Mongy rá egy árat és megmondom érdekel-e...
hello mitohoz kellene powertányér ha van valakinek írjon!sürgöslenne
Köszi szépen sokat segítettél!
széles utat
gratulálok nekik... Ducatim lenne, tuti nem kókányolnám.
hello: nem 100 ra ugyan az de fell rakható 748-re
ducatinak kicsit nagyobb a lámpa meg fejidom ive kicsit másabb ,de már többet is vittek748-ra szoval csak felrakták....
szerintem nem passzol a 748ra- az egész más sztem méretekben is
de lesz elvileg jövö héten,de kell tudni hogy elég drága mert sehol nem lehet kapni és ducati 748-ra is viszik az elejét.
Ilyen
összesen 5 égő található benne
ha leszeded a fejidomot rögtön látod hogy vezetékek futnak be az órákba ahol gumi foglalatokban van az égő. Ha egyet kiszedsz látod milyen a foglalat típusa. Én tuning autó boltba vettem az égőket, elviszed a kivett égőt és megmondod hogy ilyen foglalatú égőt szeretnél xy színbe. A vízhőfokmérőé az kisebb fajta szóval azt is érdemes magaddal vinni. Ezek az égők általában helyzetjelzőként és műszerfal világításként szolgálnak kocsikban.
Evo az melyik? Mert vannak idomjaim.