szia nemtudom mijen idomszett érdekelne de nekem evo idomszettem van eladó.ami van
farokidom
tank
tank alatti 2 kis idom
2 oldalidom
első sárvédő
fejidom nál 2 kis műanyag
fejidom hiányzik
Még megvárom a jövőhetet, csak olyan hétfői hangulatom van a meló miatt, azért írtam, hogy a héten:D Szóval ha jövő hétvégéig nem megy el, akkor lesz aktuális.
Helo. markoka001 elsősorban rád gondoltam, mert szükségem lenne egy 1996-os evo2-es cagivához km/h meghajtóra! ha esetleg tudnátok segíteni alkatrész ellátásban? azt megköszönném, mert sehol se találok:/
Hali!
Eladó a mito-m. 92-es 2015.04.11-ig van rajta műszaki, polini hengerszett, új persely, Asso Werke dugó, új csapágyak, új akksi.
Az ára 160.000 Ft, ebben benne van majdnem 1 komplett blokknyi alkatrész (eredeti gilardoni henger, hengerfej, blokkfelek, komplett váltó, gyújtás stb) + 1 első-hátsó gumi.
Ha a héten nem megy el, akkor elbontom. Igazából nem használom már, mert van másik motor, meg elég volt a nevetséges ajánlatokból meg, hogy adjak hozzá ruhát, sisakot stb...
Ha motorozni is akarsz, akkor kerék is kell hozzá!
Felém csak 1500 darabja.
érd:spmito@freemail.hu
kell valami írj:spmito@freemail.hu
mitozozi@citromail.hu
tudnánk beszélni privátban? érdekelne idom:
mitozozi@citromail.hu
Evo2-es Üres blokkot vagy esetleg komplett blokkot tud valaki? Ha igen akkor mennyiért adná? :) 6 sebességes változatról lenne szó!
farokidom
tank
tank alatti 2 kis idom
2 oldalidom
első sárvédő
fejidom nál 2 kis műanyag
fejidom hiányzik
ezt egybe 25 ezerért adnám!
Azthiszem van!
06306622197
Csőrögj rám!
Üdv
Eladó a mito-m. 92-es 2015.04.11-ig van rajta műszaki, polini hengerszett, új persely, Asso Werke dugó, új csapágyak, új akksi.
Az ára 160.000 Ft, ebben benne van majdnem 1 komplett blokknyi alkatrész (eredeti gilardoni henger, hengerfej, blokkfelek, komplett váltó, gyújtás stb) + 1 első-hátsó gumi.
Ha a héten nem megy el, akkor elbontom. Igazából nem használom már, mert van másik motor, meg elég volt a nevetséges ajánlatokból meg, hogy adjak hozzá ruhát, sisakot stb...