Sziasztok! Most raktam km spirált a super citym re és eltörött mert a km meghajtó ellentétes irányba forgatja a spirált mint amit az ora kivánna. Nektek a km meghajtó merre forgat? Köszi a válaszokat.
akkor küldheted a csomagot de ezek benne legyenek jóó?és mi az ajándék?itt a cím:7783 Majs Táncsics M.u 379. Ű
nálam lesz szinte minden?ezek mind kellenek a motorhoz ahoz h.müködjön!6000 ft plussz posta akkor köszi elöre is h elintézted a dolgokat,jobbulást a "kollégának"!üdv tibi irj majd ha feladtad jó?:Dköszi
Szia!
Megvannak a dolgaitok, neked pl már holnap reggel fel tudom adni ami azt jelenti hogy szerdára nálad lesz szinte minden, nekem írj nyugodtan ha van valami. :)
hello elvileg nekem is elküldte a csomagot elözö pénteken de még nem ért ide tartalma lánc,lánckerék,oldal dekni a lánckerék felöli oldalon,hátsó rúgó,gázbovden,relék!pluss azt mondta rak bele valami ajándékot!amit nagyon szépen köszönök elöre is!ára összesen 6000 ft pluss posta!jobbulást neki am szabad tudni mi történt vele?és nekemis eltudod intézni vagy megérdeklödni h mivan a csomaggal?üdv tibi
Mi egy cagiva freccia idomszettben állapodtunk meg amiről küldött kèpet /sárga illetve egy a főidomfehèr+ bal lábtarto+konzol ès sebessègválto ès mèg egy ülès! Cakk pakk 9000ft!
Ebből megkaptam /elmentem/ a fej illetve a tank idomot ès fizettem 3000ft!
Kène a többi idom+ülès ès a lábtarto konzollal+sebválto!
Előre is kösz ha èrdembentudsz valamit tenni akkor nemkeresek másikat!
Elsősorban jobbulást! Ha vègigolvatad volna nem egy levelet több is ugy zárul rèszemről :Hogy remèlem nincs nagyobb baj! Pènzt lehet csinálni. Motort lehet másikat venni. A baj ha velünk törtènik valami!
Jobbulást!
Lègyszi ha tudsz rola vvalamit írd meg!
Ha olyan szinten lennék mint te akkor biztos jókat nevetnék a hozzászólásodon, miszerint a semi1000 név nem hiába, de mivel nem vagyok az a tipikus bunkó magyar mint te, így halkan megsúgom mindenkinek, mielőtt még égbe világba ócsárolnátok semi1000-et, hogy bár távolról de ismerem, vettem tőle nem egyszer alkatrészeket.... viszont múlt héten súlyos baleset érte és jelenleg is a kórházban van, és nem biztos hogy a telefonjával és az email-jével van elfoglalva, hanem van jelen pillanatban nagyobb baja is. Nem akarok pofázni feleslegesen, de gondolkodjunk már egy kicsit, és ha valami nem úgy van ahogy te szeretnéd, akkor előbb gondold végig hogy nem csak az aljasság létezik, hanem számtalan rossz dolog (baleset) ami miatt nem úgy alakulnak a dolgok. Ez után sztem legyen ez az első dolog amire ilyen helyzetbe gondolsz, vagy ne ócsárolj és ne járass le senkit feleslegesen, mert az az ember már sztem egy komplett motort adott oda a vevőinek ajándékba alkatrészenként. Akinek meg postázott de nem ért oda, az nekem szóljon, mert mivel ismerem lehet tudok intézni, és utána nézni dolgoknak.
Szevasztok!
Nem érdekel valakit pár apróság ami megmaradt még régen bontott motoromból:Supercity 125-ös:
-ülés
-lengővilla
-kuplungbowden
-gázkar
-kuplungkar
-kormány
Mondj egy baráti árat az egészre gyere el és vidd el jópár éve porosodik.
Lehet nemhiába (semi1000)-a gmailja.
/küldj egy ezrest semmièrt/?
Hatudtok "olcson" idomszettet c-10,12. + ülès!
Tank,sárvèdő,lámpa idom NEM KELL!
Előre is köszi illetve hol vehetnèk zselès aksit 175*135*75
Lábtarto +konzolt.
Sziasztok! Nekem egy Cagiva Super City 125-öm van. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek az 5 Ah akksi megtudná e forgatni a blokkot ? A gyári 9Ah
Lebeszèltünk egy komplett idomszettet c10) +lábtot! Azota megkaptam (amièrt èn mentem el) egy lámpa+tank idomot 3e. Azt is a haverjától aki igèrte hogy a lábtartot behozza a melohelyemre! Nemlett belőle semmi! Illetve a többi idommal sem!
Azóta sem gmailon sem telon nem èrem el. Sőt ma hívtam egyet pityent a ztán szètkapcsolt! (Tiltolista)?
Remèlem semmi komoly!
nálam lesz szinte minden?ezek mind kellenek a motorhoz ahoz h.müködjön!6000 ft plussz posta akkor köszi elöre is h elintézted a dolgokat,jobbulást a "kollégának"!üdv tibi irj majd ha feladtad jó?:Dköszi
Megvannak a dolgaitok, neked pl már holnap reggel fel tudom adni ami azt jelenti hogy szerdára nálad lesz szinte minden, nekem írj nyugodtan ha van valami. :)
Ebből megkaptam /elmentem/ a fej illetve a tank idomot ès fizettem 3000ft!
Kène a többi idom+ülès ès a lábtarto konzollal+sebválto!
Előre is kösz ha èrdembentudsz valamit tenni akkor nemkeresek másikat!
Jobbulást!
Lègyszi ha tudsz rola vvalamit írd meg!
Ha olyan szinten lennék mint te akkor biztos jókat nevetnék a hozzászólásodon, miszerint a semi1000 név nem hiába, de mivel nem vagyok az a tipikus bunkó magyar mint te, így halkan megsúgom mindenkinek, mielőtt még égbe világba ócsárolnátok semi1000-et, hogy bár távolról de ismerem, vettem tőle nem egyszer alkatrészeket.... viszont múlt héten súlyos baleset érte és jelenleg is a kórházban van, és nem biztos hogy a telefonjával és az email-jével van elfoglalva, hanem van jelen pillanatban nagyobb baja is. Nem akarok pofázni feleslegesen, de gondolkodjunk már egy kicsit, és ha valami nem úgy van ahogy te szeretnéd, akkor előbb gondold végig hogy nem csak az aljasság létezik, hanem számtalan rossz dolog (baleset) ami miatt nem úgy alakulnak a dolgok. Ez után sztem legyen ez az első dolog amire ilyen helyzetbe gondolsz, vagy ne ócsárolj és ne járass le senkit feleslegesen, mert az az ember már sztem egy komplett motort adott oda a vevőinek ajándékba alkatrészenként. Akinek meg postázott de nem ért oda, az nekem szóljon, mert mivel ismerem lehet tudok intézni, és utána nézni dolgoknak.
Igen megvan még!
Nem érdekel valakit pár apróság ami megmaradt még régen bontott motoromból:Supercity 125-ös:
-ülés
-lengővilla
-kuplungbowden
-gázkar
-kuplungkar
-kormány
Mondj egy baráti árat az egészre gyere el és vidd el jópár éve porosodik.
Hatudtok "olcson" idomszettet c-10,12. + ülès!
Tank,sárvèdő,lámpa idom NEM KELL!
Előre is köszi illetve hol vehetnèk zselès aksit 175*135*75
Lábtarto +konzolt.
Azóta sem gmailon sem telon nem èrem el. Sőt ma hívtam egyet pityent a ztán szètkapcsolt! (Tiltolista)?
Remèlem semmi komoly!
13,5*7,5*4,5 a mèrete /frecciába/
Se a maradèk idomok se lábtarto se pènz!
Hogyvan ez?
A haverod levett 3e.-re ès se lábtarto+konzol+sebválto sem a többi idom !
Hogyvanez?